Ga naar de inhoud

INSIDE

Inside
Vakgebieden: Interieurarchitect
  • Sint-Ewoudsstraat 35 - 8200 Brugge
  • TEL 050 28 18 00

REALISATIES DOOR INSIDE

Inrichting vakantieverblijf LPM3 - Durbuy

Inside

Deze oude woning in Durbuy werd omgetoverd tot een modern vakantieverblijf na een totale renovatie en herindeling. Om de capaciteit van het vakantieverblijf te vergroten werd ook een moderne aanbouw geplaatst.

BEKIJK PROJECT

Café inrichting danscafé Steve's

Inside

Dit oubollig café interieur werd omgetoverd tot een modern danscafé met lounge ruimte, dansvloer en aantrekkelijke bar. De indirecte LED verlichting brengt sfeer en warmte in het café.

BEKIJK PROJECT

Inrichting van bank- en verzekeringskantoor

Inside

Bij de renovatie van dit bank- en verzekeringskantoor werd gekozen voor een strakke, minimalistische inrichting. Het kantoor kreeg een open gevoel waar functionaliteit van de kantoorruimte centraal staat.

BEKIJK PROJECT

Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert

Inside

Bij de inrichting van een schoonheidssalon is het belangrijk weldoordacht tewerk te gaan. De winkel inrichting zal fris en modern moeten ogen terwijl de behandelruimte relaxerend ingericht moet worden.

BEKIJK PROJECT

Design appartement in Knokke

Inside

Dit nieuwbouw appartement aan zee met zicht op "Het Zwin" werd modern ingericht door Inside. De eyecatcher in badkamer, woonkamer en keuken is het prachtige uitzicht. De interieurinrichting is hierop grotendeels gebasseerd.

BEKIJK PROJECT

Moderne loft inrichting - Brussel

Inside

Wonen in een loft is wonen in ruimte. Dit oude Brusselse pakhuis bood heel wat ruimte en werd dan ook omgetoverd tot een groot loftencomplex. De moderne inrichting van deze loft is een ontwerp van Inside.

BEKIJK PROJECT

Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft - Gent

Inside

Dit oude Gentse pand werd omgetoverd tot een minimalistische loft. Bij de herinrichting werden zoveel mogelijk industriële elementen behouden. Het open karakter loopt door van badkamer tot woonkamer.

BEKIJK PROJECT

Restaurant inrichting Bistro Anso - Geraardsbergen

Inside

De moderne inrichting van restaurant en Bistro Anso is een echte eyecatcher. Om het restaurant interieur groot aan te laten voelen werden verdiepingen open gemaakt en lichte kleuren gebruik.

BEKIJK PROJECT