Ga naar de inhoud

KOVE INTERIEURARCHITECTEN

Kove interieurarchitecten
Vakgebieden: Interieurarchitect
  • Lindenstraat 90b - 9100 Sint-Niklaas
  • TEL +32486 23 61 30

Over KOVE INTERIEURARCHITECTEN

Vanuit een passie voor architectuur trachten we het interieur af te stemmen op de originele architectuur van het gebouw. Dynamiek is voor ons een sleutelwoord, door sterke belijningen in het vast meubilair te brengen creëren we diepte en structuur. Esthetiek gaan hand in hand met ergonomie en de wensen van de klant.

REALISATIES DOOR KOVE INTERIEURARCHITECTEN

Chocolaterie Het verschrikkelijke zoete leven

Kove interieurarchitecten

Tony Boeckaert, bekend chocolatier wou het dorpje Machelen aan de Leie wat meer flair geven door er een koffieterie/chocolaterie te beginnen. Er stonden twee belangrijke punten op zijn verlanglijstje : De zaak betrekken bij de omgeving en een link leggen met kunstenaar Roger Raveel.

BEKIJK PROJECT

Renovatie woning uit de jaren '30

Kove interieurarchitecten

Het interieur van deze woning uit de jaren '30 werd volledig herontworpen door interieurarchitecten Kove. De typische aparte vlaamse kamertjes werden opengetrokken tot één boeiend en uitnodigend geheel.

BEKIJK PROJECT

Moderne staalbouw met een industrieel interieur

Kove interieurarchitecten

De eigenaar van deze moderne staalbouw woning koos resoluut voor de industriële look. Het constructieve gedeelte werd dan ook zoveel mogelijk geïntegreerd in het interieur. Opvallende kleuren combinaties geven de woning een warme toets.

BEKIJK PROJECT

Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen

Kove interieurarchitecten

Kove interieurarchitecten kreeg de opdracht om enkele kleine ruimtes aan te pakken en de master bathroom vorm te geven in deze imposante herenwoning. Er werd gewerkt met exquise materialen en respect voor het oorspronkelijk karakter van de woning.

BEKIJK PROJECT

FOTOGALERIJ