Geïnspireerd door de natuur en de rivier de Dnieper, hebben de designers van Svoya Studio dit indrukwekkende groene appartement in de stad Dnepropetrovsk (Oekraïne) ontworpen. In het appartemet, dat vlak aan de rivier ligt, zijn verticale tuinen aangebracht die een bijzondere uitstraling aan de leefruimte geven. In dit appartement kun je volledig tot rust komen en het drukke stadsleven even achter je laten. En dit alles met een prachtige uitzicht op de rivier en de stad.

 

gang appartement © Svoya Studio

 

keuken met toog © Svoya Studio

 

woonkamer met houten muur © Svoya Studio

 

verticale tuin © Svoya Studio

 

De natuurlijke materialen in het interieur zorgen voor een warme look en door het specifieke kleurenpalet dat goed aansluit bij de de panoramische uitzichten, vloeien de buiten- en binnenruimte harmonieus in elkaar over.

 

planten aan de muur © Svoya Studio

 

design appartement met binnentuin © Svoya Studio

 

planten aan de muur © Svoya Studio

 

verticale tuin in appartement © Svoya Studio

 

appartement met parket © Svoya Studio

 

Kinderkamer

meisjes slaapkamer © Svoya Studio

 

Master bedroom

slaapkamer met betonnen muur © Svoya Studio

 

appartement slaapkamer © Svoya Studio
 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR