Het appartement op de derde verdieping is een toonbeeld van sereniteit door haar wit interieur. De oude, authentieke elementen van het gebouw zijn opgefleurd met hedendaagse elementen. De grote ruimtes worden overspoeld met natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen.

 

Modern appartement met wit interieur en kookeiland met marmer werkblad © Alvhem

 

De keuken en de woonkamer lopen mooi in elkaar over voornamelijk doordat de kleur wit de rode draad vormt. De blauwe zetel brengt een duidelijk kleuraccent aan in de leefruimte. De witte keuken straalt luxe uit dankzij het marmeren werkblad, het vrijstaande keukeneiland en de greeploze kasten. Het is een toonbeeld van een moderne keuken. 
 

Moderne keuken met marmeren werkblad en kookeiland © Alvhem

 

Marmeren badkamer met inloopdouche © Alvhem

 

Het luxueuze en strakke design van het appartement wordt doorgetrokken in de badkamer. Zowel de muren als de vloer zijn bekleed met marmer. Zelfs de lavabo werd vervaardigd uit wit marmer met zwarte nerven. 

 

Witte, romantische slaapkamer met blauwe accenten © Alvhem

 

Het simplistische, witte interieur maakt van de slaapkamers een oase van rust. Er wordt opnieuw gebruik gemaakt van een combinatie tussen oude en nieuwe materialen. De planken vloer staat in mooi contrast met de glazen deuren. 
 

Witte bureauruimte met inbouwspots en legplanken © Alvhem

 

De beschikbare ruimte wordt nuttig ingedeeld. De slaapkamer loopt over in zowel een bureau/zitruimte als in een ruime dressing. De keuze voor een wit interieur loopt eveneens door in deze kleinere ruimtes. Op die manier zit er een duidelijke rode lijn doorheen de inrichting van het moderne appartement met strak, wit interieur. 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST