Een Scandinavisch interieur is bijzonder populair en kan zowel in grote als kleine woningen toegepast worden. Bij de inrichting van dit compacte appartement van amper 45 vierkante meter werd gekozen voor een mix van pasteltinten, witte muren en opvallende grafische patronen.

 

Scandinavisch interieur met wandpanelen

 

Scandinavisch interieur in klein appartement

 

Verhoogd bed met laden

Om de ruimte van het kleine appartement zoveel mogelijk te benutten werd het bed op een verhoogde sokkel geplaatst zodat er heel wat bergruimte onder het bed gecreërd kon worden. Het niveauverschil bakkent ook de verschillende zones af zonder in te boeten aan ruimtegevoel. De kamerhoge gordijnen zorgen voor privacy.

 

Scandinavische slaapkamer


Scandinavisch interieur met pasteltinten

Let op het maximale gebruik van de kleine oppervlakte: Naast het bed werden nog eens 2 extra valluiken voorzien voor extra bergruimte.

 

Scandinavisch interieur

Een compacte bar scheidt de woonkamer en keuken visueel af. Langs de zijde van de woonkamer is er zo ruimte om een tv-meubel en tv te plaatsen, langs de keukenzijde werd een memobord met bordverf gemaakt en zjn er ook verschillende legplanken en bergkasten voorzien.

 

Scandinavische keuken met bordverf

 

Keuken in Scandinavische stijl

De sobere keuken komt helemaal tot leven door het gebruik van opvallende tegels met Scandinavische patronen. De combinatie van de witte kasten, het natuurlijk houten werkblad en de kleurrijke accenten zoals het tapijt en de tegels zorgen voor een geslaagd en welgebelanceerd Scandinavisch interieur.

 

Keuken inrichting met Scandinavische patronen

 

Scandinavisch interieur

 

Kleine leeshoek

 

 

De Badkamer

Scandinavische badkamer

 

Badkamer in Scandinavische stijl

 

 

Grondplan van het compacte appartement

Grondplan appartement

De inrichting en indeling van dit Scandinavische appartement is een realisatie van Int2 architecture uit Rusland.

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Bram De Vos heeft een voorliefde voor functioneel en ongewoon design. Naast bloggen houdt hij zich graag creatief bezig in huis & tuin. In 2009 studeerde hij af als interieurvormgever aan het KASK in Gent.

OVER BRAM DE VOS