Hoe stel jij je de perfecte werkruimte voor? Volgens de Israëlische architect Ranaan Stern die tevens eigenaar is van deze studio moet een werkruimte in ieder geval voldoende licht zijn, en genoeg schrijf- en opbergruimte bieden. Stern heeft zich bij het ontwerpen van deze kleine functionele studio dan ook laden leiden door deze drie principes. Dit appartement/atelier bevat twee bureaus, 36 laden, verschillende opbergvakken en een pegboard (gaatjesbord waarin je ophanghaakjes aan kan bevestigen).

 

Studio interieur© Raanan Stern, Artist’s studio - Tel Aviv

 

inrichting studio© Raanan Stern, Artist’s studio - Tel Aviv

 

De kasten zijn gemaakt van berkenhout, hetzelfde materiaal dat ook voor de vloer is gebruikt. Hierdoor lijkt de studio ruimer aangezien de grens tussen vloer en muren vager wordt.

 

kleine studio inrichting© Raanan Stern, Artist’s studio - Tel Aviv

 

Mocht de eigenaar van deze studio wat oververmoeid raken na al het harde werken, dan kan hij een bed uitklappen om vervolgens een dutje te doen. Niets werkt immers zo creatief als een verkwikkend tussendoor slaapje.

 

studio met uitklapbaar bed© Raanan Stern, Artist’s studio - Tel Aviv

 

Inbouwkast studio© Raanan Stern, Artist’s studio - Tel Aviv

 

 

Opbergsysteem

Je zou misschien verwachten dat een dergelijk systeem met een veelvoud aan lades en vakjes voor verwarring gaat zorgen, maar het tegendeel blijkt waar. De opbergvakken zijn namelijk aan de binnenkant van een bepaalde kleur voorzien en iedere kleur staat voor een specifieke opbergfunctie. De eigenaar van deze studio had vooral behoefte aan verschillende soorten opbergruimtes om zijn grote verzameling kunstmaterialen (boeken, beeldjes, schetsen en andere objecten) in onder te kunnen brengen.

 

laden met gekleurde vakken© Raanan Stern, Artist’s studio - Tel Aviv

 

Pastel Laden© Raanan Stern, Artist’s studio - Tel Aviv

 

gaatjesbord© Raanan Stern, Artist’s studio - Tel Aviv

 

rolbare tafel© Raanan Stern, Artist’s studio - Tel Aviv

 

3D studio© Raanan Stern, Artist’s studio - Tel Aviv

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR