Maison NW is een voormalige drukkerij die heringericht werd tot een niet alledaagse woning en werkstudio van interieurarchitecte Nathalie Wolberg. Het interieur zit vol boeiende verrassingen en originele ideeën die de creativiteit van de artiesten zeker aanwakkert.


 

interieur Maison NW - Het woongedeelte
 

design interieur lounge© Nathalie Wolberg

 

Eén van de opvallendste eyecatchers in 'Maison NW' is ongetwijfeld het grote hangnet tussen de boven- en benedenverdieping. De opening voorziet nog steeds ruimtegevoel en lichtspreiding zoals bij een traditionele vide maar doet nu ook nog eens dienst als loungy zitruimte. Een innovatief idee dat makkelijk toegepast kan worden in elke woning.

 

moduleerbaar interieur© Nathalie Wolberg

 

design keukeninrichting © Archinect.com
design badkamerinrichting © Archinect.com


Het woongedeelte is ingericht als een open loft. De badkamer en keuken grenzen aan de woonkamer en worden visueel gescheiden door verrolbare zetels.

 

slaapkamer maison NW© Nathalie Wolberg

 

 

 

 

Maison NW - De werkplek
 

Lounge ruimte herbestemming drukkerij© Nathalie Wolberg

 

De werkplek en het woongedeelte vloeien naadloos samen in dit design interieur. Organische vormen breken het minimalistische gevoel en geven een vrolijke indruk. De kleurrijke verlichting kan ook makkelijk aangepast worden om verschillende sferen op te roepen naargelang privé of professioneel gebruik.

 

vergaderzaal© Nathalie Wolberg

 

 

 

Circulatie en trappen
 

zwevende trap© Nathalie Wolberg

 

Bij de inrichting van dit project werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de trappen. Elke trap brengt andere emoties naar boven en werd op verschillende manieren geconstrueerd.

 

speciale trap© Nathalie Wolberg

 

Meer informatie over project Maison NW

Architecte:
Nathalie Wolberg

Website Nathalie Wolberg:
http://www.nathaliewolberg.com

Locatie:
Saint-Ouen - Parijs

Fotografie:
G. Le Boulicault, E. Pierrot, P. Dürr

Bron:
Archinect
 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Bram De Vos heeft een voorliefde voor functioneel en ongewoon design. Naast bloggen houdt hij zich graag creatief bezig in huis & tuin. In 2009 studeerde hij af als interieurvormgever aan het KASK in Gent.

OVER BRAM DE VOS