Een oude fabriek werd omgebouwd tot een kleurrijke loft door Cloud Studios. De speelse en tegelijkertijd artistieke inrichting zorgt voor een aangename sfeer in dit ruimte appartement. Het industrieel karakter vloeit voort uit het gebruik van betonnen plafonds, stalen ramen en zichtbare pijpen. 

 

Industrieel interieur - witte loft met kleurrijke accenten © Cloud Studios


De open keuken die overvloeit in de woonkamer baadt in natuurlijk daglicht door de grote raampartijen. Het resultaat is een heldere woonst met een uniek karakter. De hoge plafonds en houten vloer brengen sfeer in de leefruimte. 

 

Zwarte open keuken in industrieel appartement © Cloud Studios

 

Industrieel wit appartement met zwarte keuken © Cloud Studios


De zwarte keuken met inox werkblad past perfect in het industrieel interieur. 

 

Witte stalen trap in combinatie met houten vloeren © Cloud Studios


De witte stalen trap staat niet alleen in mooi contrast met de houten vloer. Het draagt ook bij aan de heldere en industriële sfeer van de loft. 

 

Zwarte stalen ramen in wit appartement © Cloud Studios

 

Witte, romantische slaapkamer met houten vloer © Cloud Studios


In de slaapkamer primeert de rust. Hiervoor werkten de designers met allerlei wittinten, beige en lieten ze alle overbodige meubels achterwege. 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST