De ontwerpers van Buildall Homes demonstreerden in Toronto met het interieurproject '210'  hoe verschillende interieurstijlen op een smaakvolle manier gecombineerd kunnen worden. Door oude elementen samen te voegen met moderne objecten creëert men een stijl die ondanks de industriële uitstraling toch huiselijk en warm aandoet.

 

Loft inrichting© www.buildallhomes.com

 

industriele loft © www.buildallhomes.com


In dit eclectische interieur wordt plastic gecombineerd met hout en belichten extravagante lampen een rustiek tafelblad zonder dat het geheel hierdoor uit evenwicht raakt.

 

 

 

Fusie van klassieke en industriële elementen
 

Industriële trap© www.buildallhomes.com

 

De trap die aan één zijde voorzien is van glas en zich gedeeltelijk boven de keuken bevindt, leidt naar de slaapkamer die gelegen is op een tussenverdieping. Deze trap vormt met zijn schuine belijning voor een knus element in de keuken. Het is verder interessant om te zien hoe de buizen van de afzuigkap zich in het zicht bevinden zonder hierbij storend aanwezig te zijn. Dit is een mooi voorbeeld hoe oude elementen en materialen (zoals hout) samenvloeien met moderne industriële objecten (metaal en kunststof).

 

eclectisch design keuken © www.buildallhomes.com

 

industriele loft trap © www.buildallhomes.com

 

 

 

De juiste balans vinden
 

eclectisch design tafel © www.buildallhomes.com

 

Bij een eclectisch interieur is het van belang om een goede balans te vinden tussen de verschillende elementen in het interieur. Dit valt in project 210 duidelijk terug te zien in het rustieke tafelblad en de laminaatvloer die tegenwicht bieden aan de industriële stoelen en de moderne verlichting boven de tafel. Hierdoor blijft het geheel warm en huiselijk aandoen zonder dat er een rommelige indruk ontstaat.

 

eclectisch design woongedeelte © www.buildallhomes.com

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!