Midden in het centrum van Amsterdam staat dit vakantiehuis dat te huur wordt aangeboden aan voornamelijk jonge gezinnen met kinderen. Het is volledig ingericht in Scandinavische stijl en voorzien van de bekende design klassiekers. Dit trendy appartement is zeer kindvriendelijk en heeft alles in huis om er meteen een thuisgevoel te krijgen. De woning bestaat uit drie verdiepingen en biedt ruimte aan vier volwassenen en drie kinderen.

 

witte inrichting met oude parket © Binti Home

 

eetkamer eames stoelen © Binti Home

 

halfopen keuken met grote ramen © Binti Home

 

schommel in huis © Binti Home

 

Slaapkamer met tekstbord © Binti Home

 

Slaapkamer met boxspring - Amsterdam vakantiehuis © Binti Home

 

New York muursticker in een vakantiehuis in Amsterdam © Binti Home

 

 

Warme inrichting met Scandinavische invloeden

Ruime kamers, pasteltinten, en grote ramen waar veel daglicht door naar binnen kan schijnen. Het zijn typerende kenmerken van Scandinavisch design en je ziet ze in dit charmante vakantiehuis vrijwel allemaal terug.

Voor het meubilair heeft men gekozen voor grijs- en pasteltinten en heeft men zoveel getracht om alleen de meest noodzakelijke elementen te gebruiken, zodat er genoeg speelruimte over blijft voor de kids.

 

Scandinavische babykamer © Binti Home

 

babykamer vakantiehuis © Binti Home

 

metro map als behang in de slaapkamer © Binti Home

 

speelkamer voor kinderen © Binti Home

 

kinderspeelkamer in vakantiehuis Amsterdam © Binti Home

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR