Dit huis in Melbourne (Australië) wordt bewoond door een creatief echtpaar. Hij (Brett) is muzikant en zij (Carla) is styliste en houdt van tekenen en schilderen. Overal in deze ruime woning, die vroeger dienst deed als opslagruimte, vind je kunstvoorwerpen terug. Carla en Brett wonen en werken in dit appartement en vaak is het een komen en gaan van artiesten en kunstenaars. Het industriële karakter van het magazijn werd niet weggestopt. Alle muren kregen enkel een wit laagje verf.

 

woning in oud magazijn © Eve Wilson

 

slaapkamer met oude kachel © Eve Wilson

 

schilderij koala © Eve Wilson

 

Deze uit de kluiten gewassen Koala is door Carla getekend.

 

kunstenaars woning © Eve Wilson

 

kunstzinnige inrichting © Eve Wilson

 

huis vol kunstwerken © Eve Wilson

 

retro keuken met zelfgemaakt eiland © Eve Wilson

 

Een oude deur op schragen doet dienst als eiland en ontbijthoek. De barkrukken werden tweedehands gekocht en hebben elk hun eigen verhaal. Soms hoef je niet veel geld uit te geven om alle comfort in huis te halen.

 

kunst woning © Eve Wilson

 

Een decoratief blok cederhout doet dienst als bijzettafel.

 

kunstwerken © Eve Wilson

 

scandinavische lakens © Eve Wilson

 

transparante design stoel © Eve Wilson

 

In de badkamer vinden we de Victoria Ghost stoel terug van Philippe Starck.

 

muziekruimte in woning © Eve Wilson

 

De ruimtes in het appartement zijn flexibel opgezet omdat er vaak muzikanten langs komen voor muziek repetities. Ook worden hier regelmatig kunsttentoonstellingen gehouden.

 

muziekstudio in huis © Eve Wilson

 

inkom kapstok © Eve Wilson

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR