G House is een ruime loft in Bucharest, Roemenië ontworpen door Nuca Studio. De blikvanger van de loft is de strakke, witte trap die uitkomt in de open living. De lay-out van het project is geïnspireerd door het sociale leven van de eigenaars. 

 

Grote moderne leefruimte met trap in living © Nuca Studio

 

De bewoners zijn het liefst van al voortdurend omringd door vrienden en familie. Het resultaat is een onregelmatige vorm als grondplan waardoor er verschillende interessante plekjes ontstaan en er diverse doorgangen zijn naar buiten.

 

Moderne loft met witte trap in living © Nuca Studio

 

Het beleven van de ruimte staat centraal in de sfeerbeleving van de loft. Dit wordt versterkt door een trap in de living die de beneden en bovenverdieping op een leuke manier verbindt. De trap maakt een twee draaiïngen waardoor er opnieuw beweging, creativiteit, speelsheid ontstaat. 

 

Op maat gemaakt boekenkast - trap in living © Nuca Studio

 

Moderne keuken met inox kasten en dampkap © Nuca Studio

 

Houten eettafel met eames stoelen - moderne loft © Nuca Studio

 

Houten eetkamertafel met unieke hanglamp © Nuca Studio

 

Speelse kinderkamer © Nuca Studio

 

Moderne woning met houten gevel © Nuca Studio

 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST