Wonen in een loft is wonen in ruimte. En deze ruimte vind je nog het meeste in oude pakhuizen in het Brusselse. Inside realiseerde voor deze opdrachtgever een volledig nieuw interieur in een loftcomplex met als basis een oud en verwaarloosd pakhuis. De oppervlakte van deze loft bedraagt 190m2. Om het loft-gevoel te benadrukken werd de bestaande stalen structuur behouden en geïntegreerd in een modern, strak en open interieur. Het resultaat is een hedendaagse moderne loft inrichting met tijdloos karakter.


Loft inrichting met open Woonkamer en keuken

loft open woonkamer
Voor de eigenaars van deze loft moest openheid een belangrijke troef zijn. De woonkamer sluit dan ook perfect aan bij de keuken. Het keuken eiland vergroot het loft-gevoel en schermt de keuken visueel af.

 

loft keukendesign
loft open ruimte grote ramen

loft open keuken en woonkamer


 

Loft inrichting - badkamer en inkomhal

inkom trappen
badkamer loft groene muur

Zoals het een goede loft betaamt moet ook de badkamer en slaapkamer een open karakter hebben. Om toch voldoende privacy te krijgen werden twee grote schuifwanden geplaatst in de loft. Deze scheiden de badkamer en slaapkamer van de woonkamer en keuken. Om het loft-gevoel nog meer te versterken werd een systeem van indirecte verlichting geplaatst. Het moderne loft interieur oogt zo nog opener en frisser.

 

placeholder

Inside

regio Brugge

MEER INFO OVER DIT BEDRIJF

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!