Villa M bevindt zich te midden van een typisch Sloveens landschap. Het ontwerp bestaat uit drie uitgestrekte volumes met symmetrische puntdaken. De volumes zijn zo geplaatst dat er een dynamische gelijkvloers ontstaat. 

 

Moderne woning met leien en cementpanelen © Žiga Lovšin


Zowel de gevel als de daken zijn bekleed met leien afgewisseld met hout- en cementpanelen waardoor het speelse van de drie volumes wordt onderstreept. De combinatie tussen licht en donker zorgt ervoor dat de woning perfect aansluit bij de omgeving. 

 

 

Witte leefruimte met Eames stoelen - moderne woning © Žiga Lovšin


De drie volumes zijn op de gelijkvloers met elkaar verbonden. Op die manier ontstaat er een grootste leefruimte waar het gezin het meest van hun tijd doorbrengt. De centrale ruimte wordt afgewerkt met goed geplaatste ramen die leiden naar het terras. Vanuit de woonruimte heb je een zalig uitzicht op de weides, bergen en bossen. 

 

 

Smalle, stalen trap in de leefruimte - modern interieur © Žiga Lovšin


De centrale trap in zwart staal vormt de blikvanger in de leefruimte. 

 

 

Moderne kinderkamer met bureau op maat © Žiga Lovšin


Op het tweede verdiep vind je de kinderkamers met een prive badkamer en dressings. 

 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST