In de zeer gewilde buurt Little Venice, in West-London, ligt dit halfvrijstaande Victoriaanse huis. Architectenbureau DOSarchitects kreeg van de bewoners de opdracht om de woning te moderniseren en om meer ruimte te scheppen. Deze wens hebben de architecten uiteindelijk weten te realiseren door het creëren van een opvallendeglazen aanbouw.

 

glazen aanbouw © DOSarchitects

 

De glazen aanbouw heeft een modern frame van roestvrij staal dat mooi contrasteert met de overige klassieke Victoriaanse kenmerken van het huis. De extra ruimte wordt benut als eetkamer waarin natuurlijk daglicht ongehinderd door het glazen dak kan schijnen.

 

aanbouw in glas © DOSarchitects

 

keuken met aanbouw in glas © DOSarchitects

 

aanbouw met plat glazen dak © DOSarchitects

 

aanbouw met grote ramen © DOSarchitects

 

stijlvol interieur © DOSarchitects

 

Victoriaans interieur © DOSarchitects

 

Grondplan Victoriaans huis met aanbouw © DOSarchitects

 

zijaanzicht woning met aanbouw in glas © DOSarchitects

 

placeholder © DOSarchitects

 

Offerte aanvragen: Aanbouw plaatsen

Overweegt u om een aanbouw te plaatsen? Vraag nu vrijblijvend prijzen en voorstellen aan bij onze erkende aannemers via onderstaand formulier:

 

 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR