Deze lichte en ruime loft in Stockholm is in 2010 ontworpen door het Zweedse architectenbureau Oscar Properties. Het appartement is gerealiseerd in een voormalige fabriek dat oorspronkelijk lampen produceerde. Door de schitterende ligging, aan het meer van Hammarby, hebben nagenoeg alle kamers in het appartement een spectaculair uitzicht op het water en de schepen die regelmatig voorbij varen.

 

loft in oude fabriek © Oscar properties

 

loft met vide © Oscar properties

 

hemelbed hout © Oscar properties

 

wasmachine in badkamer © Oscar properties

 

witte woonkamer met parket © Oscar properties

 

loft met zicht op rivier - Stockholm © Oscar properties

 

hoge loft © Oscar properties

 

witte kinderkamer © Oscar properties

 

 

Vide met gastenkamer bureau en bergruimte

Het plafond bevindt zich op maar liefst 4,4 meter hoogte. Dat geeft niet alleen een bijzonder woongevoel maar biedt ook allerlei kansen om de ruimte op creatieve wijze te benutten. De vide die in het appartement is aangebracht zorgt voor 25 vierkante meter aan extra ruimte. Hier is een gastenkamer gemaakt, een kleine kantoorruimte en een aparte ruimte om spullen op te bergen.

 

loft met hoge plafond © Oscar properties

 

speelkamer op vide in loft © Oscar properties

 

witte slaapkamer met kasten op maat © Oscar properties

 

onzichtbare bureau © Oscar properties

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR