La Suède is een elegant zolder appartement in Stockholm met mezzanine. De studio verrast je telkens weer je een hoek omslaat. 

 

Knusse woonkamer met zwarte accentmuur - zolder appartement © Jimmy Schonning

 

De zwarte accentmuur heeft iets unieks aan zowel de leefruimte als aan de smalle betonnen trap die leidt naar de mezzanine.

 

Smalle betonnen trap - mezzanine © Jimmy Schonning

 

Witte keuken met werkblad in grijze natuursteen - zolder appartement © Jimmy Schonning


De witte keuken staat in mooi contrast met de zwarte muren. Het robuuste karakter van de betonnen trap wordt doorgetrokken in het werkblad en de keukentafel die zijn vervaardigd in grijze natuursteen.

 

Charmante smalle keuken met strooien hanglamp © Jimmy Schonning

 

Zithoek met lederen zetels en groene accentmuur © Jimmy Schonning

 

Mezzanine met wit zwart interieur - slaapkamer op zolder © Jimmy Schonning


De ontwerper heeft de mezzanine optimaal gebruikt door te werken met meubels en kasten op maat. Het zwart-wit interieur zorgt voor een knusse uitstraling. 

 

Zwarte inbouwkasten - dressing op zolder © Jimmy Schonning

 

Witte inbouwkasten - slaapkamer op zolder © Jimmy Schonning

 

Zwart vrijstaand bad met zwarte mozaiek tegels - badkamer inrichten © Jimmy Schonning


Het spelen met de kleuren zwart en wit wordt ook doorgetrokken in deze kleine badkamer. De zwarte mozaiek tegels in combinatie met het vrijstaande bad maken deze badkamer uniek.

 

Werkruimte op zolder - wit zwart interieur © Jimmy Schonning

 

Online offerte aanvragen zolder verbouwen

Wil je de zolder verbouwen tot extra slaapkamer, badkamer, bureau of andere ruimte? Via onze offerteservice kan je nu vrijblijvend offertes aanvragen bij gespecialiseerde aannemers. Zo kan je niet alleen prijzen vergelijken maar ook materialen en werkwijzen voor een geslaagde zolderinrichting. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST