Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
FOTOSPECIAL: Originele badkameraccessoires

FOTOSPECIAL: Originele badkameraccessoires

Met enkele welgekozen badkameraccessoires kan je die kille badkamer in een mum van tijd opvrolijken. Deze originele badkameraccessoires moet je zeker gezien hebben:


De leukste badkameraccessoires

 

toiletrolhouder boom

Design toiletrolhouder van Presse Citron – Pqtier

Met deze originele toiletrolhouder vrolijk je elk toilet op en zit je nooit meer zonder toiletpapier.

Kleuren: grijs en wit
Richtprijs: € 155 (incl.BTW)

 

 

kerstoiletborstel

Toiletborstel in de vorm van een kers – Qualy

Met deze originele toiletborstel in de vorm van een kers maak je ook van het kleinste kamertje een vrolijke plek. Zo wordt het toilet reinigen toch weer een tikkeltje aangenamer.

Richtprijs: € 35 (incl.BTW)

 

 

birdy zeeppomp

Birdie zeeppompje – Umbra

Birdie is een originele zeepdispenser die vloeibare zeep verandert in mousse. Zo verbruik je minder zeep en is het aangenamer om de handen te wassen. De Birdie zeepdispenser is niet alleen leuk als badkameraccessoire maar kan ook gebruikt worden in de keuken.

Kleuren: Groen – rood – wit – zwart

Richtprijs: € 19,50 (incl.BTW)

 

 

flosdraadhouder alessi

Flosdraadhouder Otto – Alessi

Je kan het zo gek niet bedenken of Alessi heeft er een leuke oplossing voor gevonden. Met Otto de tandflosdraadhouder kan je nu ook de flosdraad stijlvol integreren op je badkamermeubel. Met zijn geringe hoogte van 5,5cm erg plaatsbesparend en uiterst schattig.

Kleuren: Lichtblauw, roze, donkerblauw, rood

Richtprijs: € 13,00 (incl.BTW)

 

 

pisellino alessi

pisellino oorstokjeshouder – Alessi

Pisellino is een originele wattenstaafhouder die uitgebracht werd door het bekende designmerk Alessi. Wanneer je pisellino opheft komen de wattenstaafjes tevoorschijn en wanneer je hem opnieuw laat zakken blijven ze beschermd tegen stof en vocht.

Kleuren: blauw – oranje en groen

Richtprijs: € 23 (incl.BTW)

 

 

deurkapstok balvi


Deurkapstok You & Me – Balvi

Plaatsgebrek in de badkamer is iets wat iedereen wel al eens meegemaakt heeft. Met de You and Me deurkapstok van Balvi heb je nu elk een extra plekje om kledij op te hangen aan je deur.

Materiaal: Inox

Richtprijs: € 14,50 (incl.BTW)

 

 

juwelenhanger

Design juwelenboom van Umbra

Vergeet klassieke juwelenkistjes waarin je sierraden in de knoop raken. Met deze stijlvolle juwelenboom in de vorm van een orchidee zie je steeds welke juwelen je kan aandoen. De Orchid juwelenboom kan ook geplaatst worden als decoratie en gecombineerd worden als zeephouder dankzij het onderste opvangbakje. Zo heb je je juwelen meteen bij de hand aan het lavabomeubel.

Materiaal: Gecoat metaal

Richtprijs: € 30 (incl.BTW)

 

 

wattendoos

Opbergdoos voor wattenschijfjes – alessi Birillo collectie

Birillo is een collectie stijlvolle badkameraccessoires van het bekende A di Alessi. Naast deze bergdoos voor wattenschijfjes is er ook een vuilbakje, tandenborstelhouder, zeepdispenser en tissuehouder verkrijgbaar.

Materiaal: Kunststof

Richtprijs: € 25 (incl.BTW)

 

 

 

merdolino alessi

wc-borstel Alessi – Merdolino

Met Merdolino haal je niet alleen een nieuwe wc-borstel in huis maar ook een decoratief kunstwerk om het kleinste kamertje op te fleuren. Haal de plant uit de bloempot en tover de borstel tevoorschijn om het toilet te reinigen. De abstracte vorm oogt niet alleen heel speels maar ligt ook bijzonder goed in de hand. Merdolino is een ontwerp van Stefano Giovannoni en wordt uitgegeven door het bekende designmerk Alessi.

Materiaal: Kunststof

Richtprijs: € 40 (incl.BTW)

 

 

 

little black dress juwelen

Juwelen kapstok Little Black Dress van umbra – Matt Carr

Als je een echte fashionista bent mag deze praktische juwelenhouder in de vorm van een zwarte jurk zeker niet ontbreken in jouw kast. Ze neemt haast geen plek in en biedt opbergruimte voor minstens 63 juwelen. Aan de voorzijde zijn 39 doorzichtige opbergvakjes terug te vinden en langs de achterzijde zijn lussen voorzien voor armbanden en kettingen. Ben je je aan het omkleden, dan kan je de Little Black Dress gewoon meenemen naar de badkamer en aan de deur hangen. Ontworpen door Matt Carr en uitgegeven door Umbra.

Materiaal: Kunststof

Richtprijs: € 25 (incl.BTW)

 

 

tandenborstelhouder gras

Tandenborstelhouder Grassy van umbra

Grassy is een handige organizer voor al je badkamerbenodigdheden. Je kan er onder andere tandenborstels, tandpasta en scheermesjes in kwijt. De Grassy organizer ziet er niet alleen heel leuk uit maar is ook bijzonder praktisch om alles snel uit te laten drogen. In tegenstelling tot een gewone tandenborstelhouder zal je met Grassy ook veel minder snel last hebben van stof en vuile plekken. Is hij toch eens vuil dan kan je hem gewoon afspoelen onder de kraan. Grassy kan ook gebruikt worden als pennenhouder voor het bureau.

Materiaal: Rubber 
Richtprijs: €12,5 (incl.BTW)

 

 

geurstokjes

Spa & Welness geuren voor de badkamer – blomus

Een kamer ervaren doen we met al onze zintuigen. Om van de badkamer een echt wellness center te maken kan je daarom ook gebruikmaken van Spa geuren. Je kan kiezen uit heel wat natuurlijke geurencombinaties zodat het net lijkt alsof je in het bos, op het strand of in de bergen staat. Bovenstaande geurverspreider wordt uitgegeven door het Duitse Blomus, die ook verdeler is van heel wat wellness geuren met natuurlijke aroma’s.

Materiaal: Porselein – RVS – bamboe

Richtprijs: € 28,95 (incl.BTW)

 

 

shampoohouder

Shampoo houder voor het bad Mesa – Umbra

Met deze handige shampoo houder heb je eindelijk voldoende plaats om al je schoonheidsproducten op te etaleren. Er is plaats voor heel wat flessen en er werd ook een apart compartiment voorzien voor harde zeep. Ook scheermesjes kunnen er makkelijk aan bevestigd worden. Wil je de shampoo houder of het bad reinigen dan kan je hem makkelijk losmaken dankzij de handige zuignap.

Materiaal: Kunststof

Lees ook
Soap Flakes zeepdispenser - Nathalie Stämpfli
Soap Flakes zeepdispenser - Nathalie Stämpfli
11 originele wandklokken
11 originele wandklokken
Zelfgemaakte zitbank van bamboe
Zelfgemaakte zitbank van bamboe
Stick boekenrek - Presse Citron
Stick boekenrek - Presse Citron
Evolution Door: De futuristische origamideur
Evolution Door: De futuristische origamideur
Conceal boekenplank - Umbra
Conceal boekenplank - Umbra
Madra houtmand - Blomus
Madra houtmand - Blomus
Woodrow Shelf wandrek - Umbra
Woodrow Shelf wandrek - Umbra
FOTOSPECIAL: Design voor honden
FOTOSPECIAL: Design voor honden
Shoester hangend schoenenrek - Umbra
Shoester hangend schoenenrek - Umbra
Cubist Shelf wandplank - Umbra
Cubist Shelf wandplank - Umbra
FOTOSPECIAL: Originele keukenaccessoires
FOTOSPECIAL: Originele keukenaccessoires