Het minimalistisch interieur baadt in het licht dankzij de kadervrije ramen die doorlopen van de vloer tot het plafond. De eigentijdse bungalow ten midden van de bossen omsluit de buitenruimte. Het gebruik van hout verbindt de binnenruimtes perfect met de omgeving. 

 

Moderne, witte bungalow met zwembad in de bossen © Mariela Apollonio

 

De overdekte terrassen zijn afgewerkt met houten latten waardoor ze zowel passen bij het interieur als het exterieur. De moderne, luxueze stijl wordt afgewerkt met een groot buitenzwembad omringd door een houten terras. Het exterieur loopt over in de grote, open binnenruimtes waar er opnieuw wordt gewerkt met natuurlijke kleuren en materialen, zoals wit, beige, grijs en hout. 

 

Open woonkamer met glazen schuiframen en houten details © Mariela Apollonio

 

De andere ruimtes in huis zoals de badkamer, slaapkamer, keuken en eetkamer zijn een voorbeeld van een minimalistisch interieur. Alle overbodige meubels zijn verdwenen. Het resultaat zijn grote open ruimtes met een minimum aan meubilair waarbij de kleuren wit en beige overheersen.

 

Eetkamer met witte inbouwkasten en lange houten tafel © Mariela Apollonio

 

Het is een bungalow gemaakt om buiten te leven. De grote bbq tafel werd speciaal voor dit moderne huis ontworpen.
 

Houten buitentafel - bbq © Mariela Apollonio

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST