Ga naar de inhoud

Schilderdeur: mogelijkheden & prijzen

Schilderdeuren zijn standaarddeuren, voorzien van een grondlaag, die je zelf nog moet afwerken. Ze zijn vooral populair omwille van de goedkope prijs. Alles over de mogelijkheden, eigenschappen en prijzen lees je hier. 

LEES INTERIEURTIP

Schuifdeuren binnen

Schuifdeuren draaien niet in een cirkelbeweging open maar bewegen zijwaarts. Ideaal dus als je op zoek bent naar een originele binnendeur waarbij je heel wat plaats kan besparen. Hier alles over de voordelen, mogelijkheden en prijzen van schuifdeuren binnen.

LEES INTERIEURTIP

Stalen binnendeuren: Tips & info

Stalen binnendeuren zijn een echte eyecatcher in je interieur. Elegant, stijlvol en beschikbaar in vele kleuren en formaten. Kom hier meer te weten over de soorten, formaten, het onderhoud, de prijs en voor-en nadelen van stalen binnendeuren.

LEES INTERIEURTIP

Houten binnendeuren: Tips & ideeën

Zowel in een modern als een landelijk interieur past een houten binnendeur perfect. Een houten deur geeft stijl en klasse aan je woning. Hier vind je informatie over de populairste houten binnendeuren. 

LEES INTERIEURTIP

Glazen binnendeuren: Inspiratie & ideeën

Een glazen binnendeur geeft stijl en elegantie aan je woning. Het past zowel in een modern als klassiek interieur door het tijdloos karakter. Hier overlopen we de verschillende soorten glazen binnendeuren met hun voor- en nadelen. 

LEES INTERIEURTIP

 

Welke binnendeur past bij je interieur? 

Binnendeuren kunnen een mooie eye-catcher worden als ze perfect passen bij je interieur. Zowel glazen als houten binnendeuren passen in een klassieke & een moderne woning. Het zal vooral belangrijk zijn om te kiezen tussen de verschillende types deuren en hun afwerking om de binnendeur te laten aansluiten bij de rest van je inrichting. Schuifdeuren, zwaaideuren, pivoterende deuren,... er bestaan ontelbaar veel soorten met elk hun intrinsieke voor- en nadelen. Foto's, info, inspiratie en ideeën omtrent binnendeuren vind je terug in onze artikels. 

 

Binnendeuren© Shutterstock