Terug naar boven


Home > interieurtips > Originele en goedkope interieurtips en decoratie ideeën

Decoratie & meubelen recycleren

Tips en voorbeelden van gerecyleerde meubels

gerecycleerde meubels

Ecologisch denken en het recycleren van meubels en woonaccessoires is helemaal in! In dit artikel vind je heel wat tips, inspiratie en voorbeelden van gerecycleerde meubels zodat je ook zelf aan de slag kan.

Gerecycleerde meubelen

Lego meubelen

Maak meubelen van lego Lees meer...

goedkoop salontafel

Miljoenen kinderen zijn opgegroeid met de alom bekende stapelblokjes van Lego. Heb je zelf nog enkele legoblokjes op zolder? Ga dan aan de slag en maak je eigen meubel van lego.

Lego meubel en legoblokjes meubelen

Goedkoop salontafel

Van pallet naar originele salontafel| Lees meer...

goedkoop salontafel

Een origineel salontafel hoeft niet steeds duur te zijn. Door oude bouwmaterialen zoals wielen en een pallet te gebruiken kan je op een goedkope manier een praktische salontafel maken.

goedkoop salontafel van oude bouwmaterialen pallet

Goedkope zitbank

Originele zelfgemaakte zitbank | Lees meer...

goedkope zitbank voor buiten

Enkele spankabels, bamboe takken, PVC buizen, een zaag en wat creativiteit... Meer heb je niet nodig om een zitbank te maken die hip en goedkoop is voor woning, terras of tuin.

bamboe goedkope zitbank

Krantenpapier als decoratie

Designen met kranten | Lees meer...

badkamers voorbeelden

Wil je eens creatief aan de slag gaan en liefst nog goedkoop ook? Dan is krantenpapier het ideale materiaal! In een mum van tijd kan je een originele trendy kranten-wand maken.

creatief met kranten

 

Goedkope inrichting met de Low Budget doe-het-zelf-tips


Dat een interieur of decoratie niet steeds duur hoeft te zijn zal meteen duidelijk worden in deze interieurtips. Door creatief aan de slag te gaan kan je niet alleen heel wat geld besparen, je kan ook op een milieuvriendelijke manier recycleren en originele interieur meubelen of decoratie elementen bekomen die werkelijk uniek zijn. Heb je zelf nog goedkope, leuke, originele budget tips? Laat het zeker weten!