Magneetbehang is heel universeel. Je kan het gebruiken als alternatief prikbord en het zorgt voor een leuke print op de muur. Ook in een kinderkamer kan magneetbehang een leuke extra zijn. In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten magneetbehang voor kinderkamers.

 

Voordelen magneetbehang

Magneetbehang zorgt ervoor dat de muren magnetisch worden. En dat schept heel wat creatieve mogelijkheden. Je kan het gebruiken als alternatief prikbord om briefjes na te laten voor je kinderen. De kids zelf zullen hier ook dol op zijn. Scherp hun creativiteit aan en laat ze hun zelfgemaakte tekeningen of figuurtjes op de muur bevestigen met magneetjes. Magneetbehang is een handig alternatief voor magneetverf.  Je brengt het vel in één keer aan. Bovendien kan je ook magneetbehang kopen met tekeningen. Hiermee krijgt de kamer onmiddellijk een creatieve en unieke aanblik. 

 

Magneetbehang met print

Als je kind dol is op dieren, is dit vast iets voor jou. Magneetbehang met print hult de kamer in een speciale sfeer, dankzij één vel. Bovendien geeft het de kamer een creatieve en unieke aanblik.

magneetbehang met print © Groovy Magnets


En je kind zelf kan er natuurlijk ook nog heel wat leuke dingen aan toevoegen. Zo wordt de kamer nog persoonlijker. Je oogappel kan hierdoor makkelijk tekeningen of knutselwerkjes omhoog hangen zonder de muur te beschadigen.  Dit leuke magneetbehang kan je hier kopen.
 

magneetbehang-met-print-dieren © Groovy Magnets

 

 

Schilderbaar magneetbehang

Je kan er ook voor kiezen om magneetbehang aan te brengen die je zelf kan voorzien van een leuke kleur. Met schilderbaar magneetbehang breng je extra leven in de kamer door het behang te hullen in een leuke tint. Het voordeel hiervan is dat je alle kanten uit kan. Met print ben je iets beperkter. Je stemt de kleur af op de smaak van je kind of op de bepaalde sfeer die je wil scheppen. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 

schilderbaar-magneetbehang © Groovy Magnets

 

Het schildbare magneetbehang van Groovy Magnets helpt je hiermee een eindje op weg. Gebruik de donkere kant als je wil werken met donkere kleuren. Kies je voor een lichte kleur, dan schilder je de witte kant. Het schilderbare magneetbehang van Groovy Magnets, is hier te koop.  Twijfel je over de juiste kleur? Meer informatie over het kiezen van verfkleuren voor de kinderkamer, vind je hier.

 

 

Magneetbehang met krijtbordverf

Om je kinderen de ultieme creatieve vrijheid te geven, kan je tenslotte ook kiezen voor magneetbehang met krijtbordverf. Dit magneetbehang zorgt ervoor dat je kinderen naar hartelust kunnen tekenen op de muur, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken! Laat ze ook eigen werkjes omhoog hangen. Zo wordt de kamer heel persoonlijk en creatief.
 

magneetbehang-krijtbordverf © Apalis

 

Je kan het ook gebruiken om zelf leuke boodschappen of spreuken op te schrijven. Het leuke is dat je ze ook gemakkelijk kan verwijderen. Op die manier zorg je voor heel wat afwisseling in het uitzicht van de kamer.
 

magneetbehang krijtbordverf kinderkamer© Groovy Magnets