Ben je op zoek naar een origineel idee voor de kinderkamer? Al eens aan kleurplaten gedacht? Laat kinderen creatief aan de slag met grote kleurplaten en hang ze op als decoratie in de slaapkamer. Met thema's van wereldsteden of kunstenaars laat je ze kennis maken met de wereld en ontdekken ze kunst op een speelse manier.


 

Grote kleurplaten als muurdecoratie

Het franse merk OMY heeft extra grote kleurplaten op de markt gebracht die achteraf ook kunnen gebruikt worden als muurdecoratie. Kinderen zijn er uren zoet mee, laten er hun creativiteit de vrije loop mee en kunnen het ophangen in de kamer als aandenken. 

kleurplaten OMY


De kleurplaten voegen kleurrijke en speelse accenten toe aan een interieur. Je kan kiezen uit diverse prints die uren speelplezier garanderen. Een OMY- kleurplaat van 1 x 1,8m kost € 21,99. Ze zijn verkrijgbaar in de webshop.

 

kleurplaten kinderkamer © OMY

De mooie grafische prints passen perfect op elke muur in huis. Je kan ze lijmen op een randloze houten plaat voor een strak en modern effect.

 

originele kleurplaten© OMY

 

Bovendien zijn onder meer tekeningen met figuren van bekende kunstenaars zoals Jeff Koons en Keith Harring beschikbaar.  Ook wereldsteden zoals Barcelona, Parijs en London komen aan bod in de OMY-collectie. Zo leren ze op een speelse manier kennis maken met kunst en cultuur. 
 

kleurplaten muurdecoratie OMY © OMY


De kleurplaten van Omy zijn gedrukt op extra stevig papier. Zo kunnen ze aan de slag met stiften en verf en en blijft het mooi in vorm. Ook schilderen is perfect mogelijk!

 

grote kleurplaten

 

 

Kleurplaten als placemat

Deze tekeningen zijn ook te verkrijgen als placemat. Vanaf nu blijven de kids aan tafel zitten met deze leuke inkleurbare tekeningen die je kan gebruiken als onderlegger.
 

Placematten om in te kleuren


OMY kleurplaten voor de kinderkamer kopen

Een OMY- kleurplaat van 1 x 1,8m kost € 21,99. Ze zijn verkrijgbaar in de webshop.