De Nederlanders Peggy van Neer & Erik van Loo, van het bedrijf 'Snurk', zijn ooit voor het goede doel (stichting zwerfjongeren Nederland) begonnen met het ontwerpen van dekbedovertrekken. Dat werd echter zo'n succes dat deze jonge ondernemers er hun business van hebben gemaakt. En ze zijn hierin erg succesvol want de dekbedovertrekken zijn intussen haast overal ter wereld te koop. Geen wonder, zouden we haast zeggen, met zulke leuke prints!  

 

Originele dekbedovertrekken voor jongens

 

piratenkamer © Snurk

 

In de Snurk collectie zijn heel wat dekbedovertrekken terug te vinden die prima passen in een echte jongenskamer. Een piraten dekbedovertrek voor een schattenkamer, een astronautenpak voor de ruimtereiziger en een stoere dekbedovertrek in de vorm van een brandweerman zijn slechts enkele voorbeelden.

 

astronauten dekbedovertrek voor kinderen © Snurk

 

brandweerman kinderkamer © Snurk

 

 

Originele dekbedovertrekken voor meisjes

Ook voor een gezellige meisjeskamer heeft Snurk heel wat in petto. Met hun orginele bedovertrekken tover je jouw kleine meid om tot een echte ballerina of prinses.

 

originele dekbedovertrek meisjes © Snurk

 

prinsessenkamer © Snurk

 

SNURK Dekbedovertrek voor kinderen kopen

Snurk heeft een aantal zeer leuke dekbedovertrekken voor kinderen en volwassenen in zijn assortiment. Naast de piraat, brandweerman, astronaut, prinses en ballerina zijn er ook dekbedovertrekken verkrijgbaar met verschillende dieren en andere leuke onderwerpen. Prijzen beginnen vanaf €60 en kan je online kopen in deze winkel.