Ga naar de inhoud

Online offerte aanvragen voor schilderwerken

Is jouw interieur toe aan een nieuw kleurtje, moet er behang geplaatst worden of wil je schilderwerken laten uitvoeren aan de buitengevel? Vergelijk hier prijzen en voorstellen van professionele schilders uit jouw regio.

LEES INTERIEURTIP

Zo maak je de perfecte accentmuur

Met een accentmuur zorg je voor een frisse en kleurrijke toets in je interieur.  Je kan ze in gewaagde kleuren schilderen en de kamer visueel vergroten. Hoe je een accentmuur bepaalt en welke kleur je best gebruikt ontdek je hier.

LEES INTERIEURTIP

Ecologisch met kalkverf

Kalkverf is de ecologische verf bij uitstek. Ze zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren. Daarnaast beschermt deze milieuvriendelijke verf ook tegen vocht, brand, mos en schimmels. Lees het artikel voor meer tips en voorbeelden.

LEES INTERIEURTIP

Muur kaleien: origineel en authentiek

Kaleien is een eeuwenoude techniek waarmee boeren hun gevels beschermden tegen vocht. Deze look van weleer is nu terug in. Je muur kaleien geeft ze een authentieke en originele uitstraling. Klik hier voor meer informatie en inspiratiefoto's.

LEES INTERIEURTIP

Betonlook verf: info & stappenplan

De betonlook is heel erg in. Het geeft je interieur een stoere en industriële uitstraling. Door gebruik te maken van betonlook verf, kies je voor een makkelijke en goedkope oplossing. In dit artikel krijg je meer informatie over de betonlook verf en leren we je ook hoe je de verf het beste aanbrengt.

LEES INTERIEURTIP

Hoe plafond schilderen: stappenplan en praktische tips

Een plafond schilderen met een egaal resultaat is heus niet zo moeilijk. Aan de hand van dit stappenplan en enkele praktische tips kan ook jij perfect een plafond schilderen zonder strepen.

LEES INTERIEURTIP

Badkamer schilderen: tips en inspiratie

Je badkamer schilderen in een aangename kleur kan een heus verschil maken voor de sfeer die ze uitstraalt. Ontdek hier enkele aandachtspunten en inspiratievoorbeelden voor het schilderen van badkamers.

LEES INTERIEURTIP

Verftechnieken: Praktische tips & decoratieve ideeën

Wil je je saaie, witte muren opfleuren? Maak gebruik van decoratieve verftechnieken om je leefruimtes een unieke touch te geven. In dit artikel overlopen we de verfbenodigheden en een aantal schildertechnieken. 

LEES INTERIEURTIP

Keukenkasten schilderen: stappenplan en kleuren

Ben je jouw keuken beu maar wil je geen grote bouwwerken? Kies ervoor om je keukenkasten te schilderen en in een mum van tijd krijgt je keuken een nieuwe, frisse look. Hier vind je de werkwijze en informatie voor de juiste kleuren!

LEES INTERIEURTIP

 

Schilderwerken uitvoeren 

Schilderen is de manier bij uitstek om kleur toe te voegen aan je interieur of net alles sprankelend wit te maken. Schilderwerken kan je laten uitvoeren of je kan zelf aan de slag met borstel en verfrol. In deze rubriek verzamelen we informatie over verftechnieken zodat je je op een efficiente manier jouw muren, vloeren, plafonds, kastjes,... onder handen kan nemen. Meer informatie over de juiste kleurencombinaties en welk effect kleur geeft op de ruimte vind je terug in de rubriek kleuradvies

 

Schilderwerken© Shutterstock