Ga naar de inhoud

De slaapkamer inrichten en indelen: Tips en inspiratie

Wil jij ook een slaapkamer die net uit de boekjes lijkt te komen? Aan de hand van een moodboard en enkele handige truckjes maak je van de slaapkamer inrichting een geslaagd geheel.

LEES INTERIEURTIP

Kleurencombinaties voor een geslaagde slaapkamer

Kleuren zorgen voor heel wat sfeer in de slaapkamer en kunnen je gemoedstoestand positief beïnvloeden. Welke kleurencombinaties je kan kiezen en hoe je kleur kan toepassen lees je in deze interieurtip.

LEES INTERIEURTIP

Het waterbed: Alle voordelen en nadelen op een rijtje

Het waterbed is een prima alternatief voor de klassieke matras wanneer je last hebt van rugproblemen of allergieën. Ook naast gezondheidsredenen hebben watermatrassen heel wat te bieden.

LEES INTERIEURTIP

Tips voor een gezellige slaapkamer in de winter

Tijdens de koude wintermaanden mag er gerust wat meer sfeer gebracht worden in de slaapkamer. Deze tips helpen je alvast op weg om de slaapkamer net dat tikkeltje knusser te maken.

LEES INTERIEURTIP

Een nieuw bed kopen? Dit moet je weten

Een nieuw bed moet er niet alleen goed uitzien maar moet ook praktisch zijn in gebruik. Hoe je het ideale bedframe kan spotten en met welke afmetingen je rekening moet houden vind je terug in deze interieurtip.

LEES INTERIEURTIP

 

 

Slaapkamer inrichten: Inspiratie en originele ideeën

Wist je dat we één derde van ons leven in bed doorbrengen? Redenen genoeg dus om van de slaapkamer een sfeervolle en warme plek te maken. Weldoordachte kleuren, moderne of landelijke meubels en enkele originele ideeën kunnen elke kamer in een mum van tijd een totaal andere uitstraling geven. Wil je een landelijke of moderne slaapkamer inrichten dan moet je bovenstaande tips en ideeën zeker even doornemen!