Terug naar boven


Home > interieurtips > Slaapkamer inrichting - Inspiratie, ideeën en tips

Slaapkamer inrichten

Slaapkamer inrichting ideeën | Lees meer...

slaapkamer inrichten

De slaapkamer is de plek bij uitstek om na een drukke werkdag tot rust te komen. Bij het inrichten van de slaapkamer is het dan ook belangrijk een ontwerp te maken dat gezelligheid en warmte uitstraalt.

Slaapkamer inrichten en ontwerpen slaapkamers

Bed kiezen

Tips voor een nieuw bed | Lees meer...

bed kiezen - bedden kopen

Bijna de helft van ons leven brengen we door in de slaapkamer. Je kiest dan ook best voor een comfortabel bed in combinatie met een kwalitatieve matras en beddenbodem. Zo kan je jarenlang genieten in alle luxe!

Slaapkamer inrichting en ontwerpen slaapkamers

Slaapkamer ideeën

Slaapkamer ideeën | Lees meer...

slaapkamer ideeen en inspiratie foto's slaapkamers

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Interieurdesigner heeft alvast enkele leuke slaapkamer ideeën verzameld van moderne, design, landelijke, originele en cottage slaapkamers.

slaapkamer ideeen slaapkamers inspiratie ideeën

De mooiste bedden ter wereld

Bedden om van te dromen | Lees meer...

design slaapkamers kopen

Gemiddeld brengen we een derde van ons leven in bed door, je kan er dus maar beter maximaal val genieten. Droom even mee van de mooiste bedden voor onvergetelijke slaapkamers.

slaapkamer bedden kopen - design bed

Slaapkamer kleuren combinaties

Slaapkamer kleuren combinaties | Lees meer...

slaapkamer kleuren

Kleuren hebben een grote invloed op de ruimtelijke ervaring van de slaapkamer. Wij hebben alvast enkele leuke kleurencombinaties, foto's en ideeën op een rijtje gezet van verschillende slaapkamers stijlen.

slaapkamer kleuren combinaties

Het waterbed

De vele voordelen van waterbedden | Lees meer...

Waterbedden

Het waterbed heeft de laatste jaren aan heel wat populariteit gewonnen. De prijs is gedaald en het comfort is gestegen. Ontdek in dit artikel zelf de vele voordelen van waterbedden.

Prijs waterbed

Kinderslaapkamer inrichting

Advies voor kinderkamers | Lees meer...

kinderkamer inrichting

Laat de fantasie van je kinderen de vrije loop nemen door hun een originele kinderslaapkamer te ontwerpen. Piratenkamer ideeën, prinsessenkamer foto's en andere thema-slaapkamers voorbeelden in deze slaapkamertip.

kinderkamer inrichten advies voorbeelden foto's en ideeën

Bereid je slaapkamer voor op de herfst

Creëer een warme slaapkamer | Lees meer...

herfst slaapkamer

Door enkele kleine accenten toe te voegen kan je in een mum van tijd de slaapkamer klaarstomen voor de gure, koude avonden tijdens de herfst en winter.

herfst slaapkamer en winter kleuren

 

Slaapkamer tips - ideeën en voorbeelden


Wist je dat we één derde van ons leven in bed doorbrengen? Je zorgt er dan ook best voor dat de slaapkamer inrichting tip-top in orde is! Gezellige kleuren combinaties, design bedden, rustgevende slaapkamer decoratie en zachte lakens zijn slechts enkele voorbeelden hoe slaapkamers omgetoverd kunnen worden tot een oase van rust. Interieurdesigner verzamelde alvast de leukste bedden en slaapkamers ideeën, tips voor de slaapkamer inrichting en nuttige weetjes voor het decoreren van slaapkamers. Begin maar al te dromen van je nieuwe slaapkamer!