Ga naar de inhoud

Woonkamer kleuren kiezen

Met kleur kan je de sfeer van je woonkamer bepalen en zorgen voor een ruimtelijk effect. Tips om kleuren te combineren en handige truckjes om je woonkamer groter of intiemer te maken lees je hier.

LEES INTERIEURTIP

Tips voor een home office in de woonkamer

De computer is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woonkamer. Hoe je een home office of bureau in de woonkamer kan integreren met voldoende privacy  lees je hier.

LEES INTERIEURTIP

Tips voor het perfecte tv-meubel

TV-meubels zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende uitvoeringen. Waar je op moet letten als je een tv-meubel wil kopen en hoe je een praktisch meubel herkent vind je hier.

LEES INTERIEURTIP

Zo stel je de perfecte woonkamerverlichting samen

Met verlichting kan je in een mum van tijd de sfeer in je woonkamer omgooien. Combineer basisverlichting met taakverlichting en sfeerverlichting voor een multifunctioneel gebruik.

LEES INTERIEURTIP

Een zetel kopen? Zo spot je het perfecte exemplaar

De zetel is de eyecatcher van je woonkamer die niet alleen goed moet zitten maar er ook nog eens goed moet uitzien. Informatie over de soorten stoffen en hoe je kwaliteit herkent lees je hier.

LEES INTERIEURTIP

Tips voor een landelijke woonkamer inrichting

Een landelijke woonkamer schept heel wat sfeer en doet de drukte van het dagdagelijkse leven even vergeten. Tips voor een landelijk interieur vind je hier.

LEES INTERIEURTIP

Maak je eigen home cinema in de woonkamer

Je eigen home cinema maken was nog nooit zo makkelijk. Technologie wordt steeds goedkoper en kleiner waardoor je met een minimum aan budget het cinema-gevoel in je woonkamer kan brengen.

LEES INTERIEURTIP

Woonkamer inrichten: Tips voor een praktische indeling

Een geslaagde woonkamer inrichting begint bij het indelen van verschillende zones. Alle activiteiten bundelen in één kamer vergt enige voorbereiding maar zorgt er wel voor dat je de woonkamer optimaal kan benutten.

LEES INTERIEURTIP

Zo maak je de woonkamer klaar voor de winter

De woonkamer mag er tijdens de koude herfst- en wintermaanden gerust wat knusser bijliggen. Tips voor een sfeervolle woonkamer inrichting met bijhorende decoratie vind je hier.

LEES INTERIEURTIP

 

 

Woonkamer ideeën en inspiratie

De woonkamer is steeds vaker een polyvalente plek binnen het woongebeuren. De zetel en het haardvuur zijn niet langer het cetrum van de kamer maar moeten plaats maken voor het bureau, de eetplaats en ruimte voor hobby's. Door te spelen met de indeling, kleuren en verlichting kan je de woonkamer inrichten voor verschillende doeleinden. Tips voor een landelijke of moderne woonkamer inrichting en heel wat inspiratie foto's vind je terug in deze rubriek.