Terug naar boven


Home > interieurtips > Woonkamer inrichting tips - woonkamers ideeën en voorbeelden

Woonkamer indeling

Tips voor de woonkamer indeling | Lees meer...

woonkamer indeling

Bij het inrichten van een praktische woonkamer komt heel wat kijken. In deze interieurtip alvast enkele ideeën om de woonkamer zo optimaal mogelijk te gebruiken aan de hand van een eisenpakket voor het hele gezin.

woonkamer indeling

TV-meubel tips

Kopen van een TV-meubel | Lees meer...

tv meubels ontwerpen

Het tv-meubel is samen met de open haard de eyecatcher van de woonkamer. Hoe je het tv-meubel best integreert en waar je op moet letten bij het kopen of ontwerpen van een praktisch TV-meubel kom je in deze woonkamer tip te weten.

TV-meubels

Zetels kiezen

Tips voor het kiezen van een zetel | Lees meer...

lederen of stoffen zetel

Bij het kiezen van een comfortabele zetel komt heel wat kijken. Interieurdesigner geeft tips voor het kiezen tussen lederen of stoffen zetels en advies voor het kopen en kiezen van verschillende zetel modellen.

Zetel kopen zetels kiezen stoffen of lederen zetel

Woonkamer verlichting tips

Tips voor het kiezen van verlichting | Lees meer...

woonkamer verlichting kiezen

De perfecte woonkamer verlichting verkrijg je door gebruik te maken van de drie verlichtingstypes. Combineer verschillende sferen en ga na voor welke doeleinden de verlichting moet gebruikt worden.

Led verlichting woonkamer - plafond verlichting

Cottage woonkamer

Tips voor een landelijke woonkamer | Lees meer...

cottage woonkamer

Een landelijk geïnspireerde woonkamer straalt rust en gezelligheid uit. Hoe je een traditionele of moderne cottage woonkamer kan inrichten met landelijke stijl kom je te weten in deze interieurtip.

cottage landelijke woonkamer inrichting

Ontwerp je eigen Home Cinema

Maak van je living een filmzaal | Lees meer...

filmzaal in de woonkamer met een home cinema

Het inrichten van een Home Cinema in de woonkamer was nog nooit zo éénvoudig. Dankzij moderne technologie die steeds kleiner en goedkoper wordt kan iedereen nu genieten van het cinema gevoel in de comfortabele thuisomgeving.

Home cinema inrichten filmzaal ontwerpen

Bureau integreren in de woonkamer

Werkplek integreren in de leefruimte | Lees meer...

bureau woonkamer

Het integreren van de werkplek in de woonkamer is een trend die steeds vaker voorkomt. De juiste balans creëren tussen privacy en gezinsleven verkrijg je door een weldoordacht ontwerp te maken voor de bureau inrichting.

woonkamer bureau

Woonkamer bureau voorbeelden

Bureau woonkamer voorbeelden | Lees meer...

bureau woonkamer ideeën

Het plaatsen van een bureau ruimte in de woonkamer kan op allerlei manieren gebeuren. Een home office is bovendien ook verkrijgbaar in tal van interieur stijlen. In deze interieurtip alvast enkele inspiratie voorbeelden, foto's en ideeën.

bureau woonkamer voorbeelden

Kleurrijke woonkamers

Kleurrijke woonkamer voorbeelden | Lees meer...

woonkamer kleuren tips en advies

Kleurrijke woonkamers spreken veelal tot de verbeelding. Uit schrik een te gewaagd interieur te bekomen houden de meesten het bij neutrale kleuren. Wij hebben alvast de leukste voorbeelden en foto's verzameld die het tegendeel bewijzen!

woonkamers voorbeelden

Woonkamer Kleuren

Kleuradvies voor de living | Lees meer...

woonkamer kleuren combinaties

Veel gebruikte woonkamer kleuren combinaties en tips om de leefruimte te verven. Laat je woonkamer visueel groter of kleiner lijken door het psychologisch effect van kleuren en verlichting.

woonkamer kleuren kleurencombinaties woonkamers

Warme woonkamer inrichting

Tips voor een gezellige leefruimte | Lees meer...

warme woonkamer tips voor een gezellige inrichting

De leefruimte is de plek bij uitstek om gezellig samen te komen met vrienden of familie. Redenen genoeg dus om ze extra warm aan te kleden.

Tips voor een gezellige warme woonkamer

 

Woonkamer ideeën - indeling en inrichten van de living


Interieurdesigner biedt een brede waaier tips, inspiratie en ideeën aan voor uw leefruimte. Of het nu gaat om de indeling van een grote of kleine living, een trendy living, een klassieke woonkamer, een design leefkamer of een knotsgekke thema kamer, je vindt het ongetwijfeld bij deze woonkamertips! Van klein appartement of gezellige rijwoning tot grotere woningen zoals een villa of loft. Naast woonkamer indeling ideeën geven we ook tips om de juiste verf keuze te maken voor mooie woonkamer kleuren combinaties aan de hand van leuke voorbeelden en foto's.