Ga naar de inhoud

Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor - Ledegem

Degraer Interieurarchitecten

Een oude schuur werd verbouwd tot een open en moderne kantoorruimte. De bakstenen muur in combinatie met de strakke meubels en betonnen vloer zorgt voor een aangenaam loftgevoel. 

BEKIJK PROJECT

Landelijke loft in Waregem

Bieke Vanhoutte Interieur

Van bij het begin af aan werd Bieke Vanhoutte Interieur aangesproken om de bouwheer bij te staan bij de inrichting van deze loft. In deze loft, gelegen in een landelijke omgeving, was openheid zeer belangrijk.

BEKIJK PROJECT

Moderne loft inrichting - Brussel

DSM Interior Projects

Wonen in een loft is wonen in ruimte. Dit oude Brusselse pakhuis bood heel wat ruimte en werd dan ook omgetoverd tot een groot loftencomplex. De moderne inrichting van deze loft is een ontwerp van DSM interieur projecten.

BEKIJK PROJECT

Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft - Gent

DSM Interior Projects

Dit oude Gentse pand werd omgetoverd tot een minimalistische loft. Bij de herinrichting werden zoveel mogelijk industriële elementen behouden. Het open karakter loopt door van badkamer tot woonkamer.

BEKIJK PROJECT

Loft 1D - De Ijsfabriek

Filip Deslee

In de Antwerpse Zuidbuurt werd een voormalige ijsfabriek omgetoverd tot een groot loftencomplex: "De ijsfabriek". Een van deze loften is van interieurarchitect Filip Deslee die hem omtoverde tot een strakke design loft inrichting.

BEKIJK PROJECT

Design Penthouse in Antwerpen

Elft Interieur

In het historische havengebied het eilandje, in Antwerpen, vind je dit adembenemende penthouse terug. De eigenaar gebruikt het stulpje niet alleen als woning maar ook als ontmoetingsplaats voor zakenrelaties.

BEKIJK PROJECT