Ga naar de inhoud

MONTAGNA LUNGA

Montagna Lunga
Vakgebieden: Interieurarchitect
  • Torenstraat 3 - 3530 Houthalen
  • TEL +3211 52 54 60

Over MONTAGNA LUNGA

Samen sterk. Daarvan zijn Jaak Langenberg en Brigitte Vanzonhoven al meer dan twintig jaar overtuigd. Jaak als interieurontwerper en Brigitte als grafisch vormgeefster. Jaak en Brigitte: het is een combinatie die u inspireert. De mix van interieurontwerp en grafische vormgeving mondt uit in fantastische resultaten. Kleuren en materialen kiest Montagna Lunga met passie en gevoel. Daarbij gaan Jaak en Brigitte nooit voor de gemakkelijkste oplossing. Zij houden alles tegen het licht tot ze belanden bij de juiste keuze. Uw keuze. Want uw wensen respecteren, dat is voor Jaak en Brigitte een grondbeginsel.

REALISATIES DOOR MONTAGNA LUNGA

Gerenoveerde retro villa te Houthalen

Montagna Lunga

Een ouderwetse villa werd onder handen genomen door de ontwerpers van Montagna Lunga. Het resultaat is een frisse, strakke woning met retro interieur. Kijk zeker eens binnen.

BEKIJK PROJECT

Hotel De Pits - Zolder

Montagna Lunga

Dit hippe design hotel kreeg zijn thema mee van het naastliggende race-circuit in Zolder. De inrichting oogt strak en modern met een uniformiteit doorheen het gehele hotel. Een ontwerp van Montagna Lunga.

BEKIJK PROJECT

Funky appartement met hip behang

Montagna Lunga

Dit hippe design appartement werd ingericht door het hippe ontwerpbureau Montagna Lunga. Het interieur zit boordevol leuke eyecatchers en is aangekleed met funky behang. De woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer werd onder handen gepakt.

BEKIJK PROJECT

Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer - Hasselt

Montagna Lunga

Bij de inrichting van dit appartement werden kosten noch moeite gespaard om een aangename omgeving te creëren. De open keuken bevat tal van technische snufjes, de woonkamer is strak ingericht en de slaapkamers kregen een luxueuze uitstraling.

BEKIJK PROJECT

Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg

Montagna Lunga

De renovatie van een statige rijwoning uit 1910 combineert de klasssieke sfeer met modern comfort en een kleurrijk interieur. De authentieke elementen werden zoveel mogelijk bewaard en aangevuld met vintage meubels.

BEKIJK PROJECT

Schoenenwinkel met Urban inrichting

Montagna Lunga

De hippe urban inrichting van deze schoenenwinkel is een ontwerp en realisatie van architectenbureau Montagna Lunga. De schoenen zijn echte blikvangers oa door de indirecte verlichting.

BEKIJK PROJECT

Kapsalon De Hoofdzaak

Montagna Lunga

Voor de inrichting van deze kapperszaak maakte architectenbureau Montagna Lunga gebruik van warme en originele materialen. Het resultaat is een zwoel interieur dat doorgetrokken werd in de huisstijl van dit unieke kapsalon.

BEKIJK PROJECT

FOTOGALERIJ