Dit Canadese rijhuis uit 1880 werd getransformeerd tot ruime hippe studio met vintage meubelen. Deze renovatie is een project van MARK+VIVI voor een koppel uit Montreal. In deze ruime studio heeft het echtpaar ook hun designstudio. 

 

vintage huis © MARK+VIVI


Deze studio bevat heel wat authentieke elementen uit de oorspronkelijke 19e eeuwse woning. Dit wordt aangevuld met unieke vintage meubelen en kleurrijke elementen voor een speels karakter.
 

 

vintage spoelbak © MARK+VIVI

 

 

vintage keuken © MARK+VIVI


In de keuken zorgt de combinatie van oorspronkelijke houten paletten met een inox werkblad voor een authentieke en stoere look. De muur in krijtbord draagt hier toe bij en is meteen ook een origineel communicatiemiddel.  
 

 

vintage interieur © MARK+VIVI

 

De houten balkenstructuur op het plafond zijn opnieuw een verwijzing naar het oorspronkelijke 19e eeuwse pand. De gele trap geeft deze studio met vintage interieur een speelse toets.
 

 

vintage badkamer © MARK+VIVI

 

vintage badkamer ruimte © MARK+VIVI

 

De vintage badkuip komt perfect tot zijn recht in deze kleine maar toch ruim ogende badkamer. De witte kleur vergroot het ruimtelijk gevoel op deze beperkte oppervlakte. Moderne, vintage en 19e eeuwse elementen vullen elkaar perfect aan in deze gerenoveerde badkamer.
 

 

vintage slaapkamer © MARK+VIVI

 

Witte muren doen de ruimte in de slaapkamer groter lijken. Een oude kist doet dienst als nachttafel. Samen met de geëmailleerde oude reclameborden vergroten ze de authenticiteit van de slaapruimte. 


 

studio met vintage interieur © MARK+VIVI


Door gebruik te maken van ingebouwde kasten is er voldoende opbergruimte zonder dat hierbij de woonkamer wordt beperkt in ruimte.


 

gevel studio vintage interieur ©MARK+VIVI


Als je deze gevel zou passeren in de straten van Montreal, zou je nooit vermoeden dat zich hierachter een speelse vintage studio bevindt.

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!