Het Controversy Tram Inn hotel bestaat uit een oude boerderij bezaaid met oude tramwagons die omgetoverd werden tot hippe hotelkamers. Elke tram kreeg een unieke inrichting met gerecycleerde materialen.

 

 

Exterieur Hotel Controversy Tram Inn

Het domein van deze oude hoeve in Hoogwoud lijkt wel bezaaid met trammen. Je kan de slaapvertrekken kris kras door elkaar vinden, wat niet alleen een speels effect geeft, maar ook zorgt voor voldoende privacy in de hotelkamers.

 

controversy tram inn hotel© Hotel Controversy Tram Inn

 

terras controversy tram inn hotel© Hotel Controversy Tram Inn


Vergeet de ordinair ingerichte gangen in muffe hotels. In dit verblijf loop je rond in de vrije natuur en val je van de ene verbazing in de andere door de vindingrijkheid van de eigenaars. Je kan het niet gek genoeg bedenken of het werd gerecycleerd tot een nieuw object.
 

stuurkamer tramwagon hotel controversy tram inn© Hotel Controversy Tram Inn

 

De oude trammen zijn prachtig bewaard gebleven en doen terugdenken aan de jaren '60 en het 'Flower Power Tijdperk' met hun bolle vormen en opvallende kleuren. Let ook op de surrealistische tuin met originele objecten.
 

De hotelkamers (tram kamers)

In de trammen zelf wordt het helemaal te gek! Van gerecycleerde boten tot autobanden, werkelijk alles is er terug te vinden. Het resultaat is een Boheems interieur waar je je meteen in thuisvoelt.

 

gerecycleerd interieur autobanden en boten© Hotel Controversy Tram Inn

 

hotelkamer in tram inn controversy hotel in nederland© Hotel Controversy Tram Inn

 

hotelkamer tram inn controversy hotel in nederland© Hotel Controversy Tram Inn

 

Wil jij ook eens een bezoekje brengen aan dit hippe hotel met trammen of slapen in een gerecycleerd interieur? Kijk dan zeker eens op de website van Hotel Controversy Tram Inn op: www.controversy.nl

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!