Gelegen in de majestueuze bergen van Jackson Hole in Wyoming, vormt deze bijzondere vier miljoen dollar kostende droomwoning de thuisbasis voor een vermogend Amerikaans echtpaar. Deze bijzondere woning is ontworpen door Larry Pearson (Pearson Design Group) en  heeft een oppervlak van meer dan 500 vierkante meter. Het is in zestien maanden tijd gebouwd en heeft een erg open en modern karakter waardoor je in bijna alle vertrekken van de de adembenemende schoonheid van het berglandschap kunt genieten.

De muren werden gemaakt met een planken bekisting wat zorgt voor een erg ruwe look. Het interieur zelf werd afgewerkt met prachtige natuurlijke materialen zoals hout, leder en natuursteen.

moderne woning in beton © Pearson Design Group

 

luxe woonkamer © Pearson Design Group

 

open haard centraal in de woning © Pearson Design Group

 

woonkamer met muur in beton © Pearson Design Group

 

gezellige woonkamer © Pearson Design Group

 

eettafel van boomstam © Pearson Design Group

 

keuken met marmer en hout © Pearson Design Group

 

Luxe keuken © Pearson Design Group

 

Metalen trap met houten treden © Pearson Design Group

 

Slaapkamer met houten bed © Pearson Design Group

 

Badkamermeubel met grote lavabo © Pearson Design Group

 

luxe badkamer met vrijstaand bad © Pearson Design Group

 

design stoel in metaal © Pearson Design Group

 

 

 

Genieten op het overdekt terras

De woning is exact volgens de wensen van de bewoners ontworpen en dat geldt vooral voor het overdekt terras. Hier kun je de deur gewoon open laten staan en vervallen alle grenzen tussen binnen- en buiten. Dat was precies het idee van de architect, een buitenkamer die ook dienst doet als toegang voor de woning. Het rustieke stevige houten meubilair en de stoffering is bestand tegen weer en wind en kan gewoon buiten blijven staan, ook wanneer het hartje winter is. Hier buiten kun je in stilte genieten van het schitterende landschap en de prachtige vergezichten. Tja... we zouden er haast jaloers van worden.

 

voordeur met doorzichtige zijruiten © Pearson Design Group

 

Moderne woning met overdekt terras © Pearson Design Group

 

overdekt terras © Pearson Design Group

 

buitenhaard © Pearson Design Group

 

moderne architectuur woning © Pearson Design Group

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Niek de Moor is een creatieve duizendpoot die zich graag verdiept in diverse aspecten binnen de interieurbouw. Design, bouwkunde en techniek zijn onderwerpen waar hij graag en met passie over schrijft. Zijn voorkeur gaat uit naar minimalistisch design, Zenboeddhisme en alles wat maar met No-nonsense filosofie te maken heeft.

OVER NIEK DE MOOR