De inrichting van deze nieuwbouwwoning met drie niveaus is een realisatie van interieurarchitectenbureau interieurlabo 05. Het opzet van deze interieur inrichting is eenheid creëren doorheen de woning maar toch een zekere geborgenheid te behouden. Dit bereikt men door de ruimtes die in elkaar overvloeien te scheiden met transparante kamerhoge deuren. Ook de eenheid in materiaalgebruik en kleurgebruik verhoogt de eenheid van dit project. De ruimtes worden speels gemaakt door de eenvoudige vormen en het lijnenspel dat overal aanwezig is in de woning.


Nieuwbouw inrichting - Hart van de woning

design eetplaats
kookeiland
spoelbak

 

De blikvanger is de keuken, de kern van de woning. Hier werd gebruik gemaakt van bruin – grijs getint eikenhoutfineer en wit laminaat. De tabletten zijn bekleed met een crèmekleurig granulaat. De grote leeftafel staat in het verlengde van het kookeiland.


Slaapkamer, Badkamer en dressing

slaapkamer nieuwbouw
badkamer nieuwbouw zwart accentmuur

De ouderlijke slaapkamer, dressing en badkamer lopen in elkaar over, de doorlopende zwarte accentmuur benadrukt deze samenvloeing.

 

Ontspanningsruimte, bureau en TV-hoek

bureau

placeholder

INTERIEURLABO 05

regio Geraardsbergen

MEER INFO OVER DIT BEDRIJF

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!