House VM is ontworpen door Architect Dennis T’ Jampens van ‘D’ Architectural Concepts. Het resultaat is een succesvolle combinatie tussen tijdloze, klassieke architectuur en een modern interieur. Laat je inspireren door de eenvoudige, elegante inrichting.

 

Minimalistisch interieur met eiken parket © Thomas De Bruyne - cafeine.be / architectuur- & interieurfotografie


De klassieke villa in een groene buitenwijk van Antwerpen krijgt een contrasterend interieur. Alle kamers van het huis staan in contact met de tuin waardoor er overal voldoende daglicht binnenvalt. Voor het hedendaagse interieur werd alles op maat gemaakt. De gebruikte materialen zijn eveneens een combinatie tussen klassiek en modern. De mix van donkere eik, Calacatta marmer en zwart staal resulteert in een tijdloos geheel.
 

Minimalistisch interieur met pivoterende glazen deur © Thomas De Bruyne - cafeine.be / architectuur- & interieurfotografie

 

Glazen pivoterende deur met zwart staal - eiken parket © Thomas De Bruyne - cafeine.be / architectuur- & interieurfotografie


De glazen pivoterende deur met kader in zwart staal draagt bij aan de moderne look van het interieur. 

 

Badkamer met marmer en corian - houten lamellen © Thomas De Bruyne - cafeine.be / architectuur- & interieurfotografie


In de badkamer heeft de architect opnieuw gespeeld met landelijke en moderne materialen. Het Calacatta marmer staat in contrast met het bad vervaardigd uit Corian. De houten lamellen zorgen voor een romantische sfeer terwijl het zicht op de tuin bewaard blijft. 
 

Corian wasbak met marmeren spatwand - badkamer © Thomas De Bruyne - cafeine.be / architectuur- & interieurfotografie

 

Klassieke villa met houten poort - House VM © Thomas De Bruyne - cafeine.be / architectuur- & interieurfotografie


De architect maakt gebruikt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit zoals eik, gerecupereerde bakstenen en dakpannen. De gevel kreeg details uit blauwe steen.
 

Zwembad met houten poolhouse © Thomas De Bruyne - cafeine.be / architectuur- & interieurfotografie


De tuin, het zwembad en poolhouse van Bogarden maakt het plaatje af. Het houten huisje met strooien dak heeft iets extra zomers aan de uitgestrekte grasvelden.

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST