Gent herbergt naast de historische panden in de binnenstad ook heel wat oude industriële loodsen en fabrieken. Eén van deze oude panden werd door Inside omgetoverd naar een hedendaagse loft. De minimalistische inrichting staat in perfecte harmonie met de oude industriële elementen van de loft.

 

Minimalistische loft - Het interieur

minimalistische loft met industrieel karakter

Het meest opmerkelijke van deze loft inrichting is ongetwijfeld de oude industriële constructie van de draagelementen. In plaats van deze weg te stoppen werden ze opgeknapt en in een opvallend likje verf gezet. Door deze repetitie van draagconstructies die doorheen de loft terug te vinden zijn creëert men één dynamisch geheel. Het modern minimalistisch loft interieur zorgt er voor dat architectuur en inrichting hand in hand gaan.

 

loft met open gang met gezandstraalde balken
inox keuken

 

minimalistische woonkamer

 

De industriële open badkamer

open badkamer loft industriële en minimalistische inrichting

Een geslaagde loft inrichting wordt gekenmerkt door zijn open karakter. Op bovenstaande foto is duidelijk zichtbaar dat het loft-gevoel ook aanwezig is in de badkamer. De typische industriële elementen van het plafond zijn ook hier zichtbaar gelaten. De grote glazen schuifdeuren zorgen voor voldoende privacy zonder de minimalistische loft onder te verdelen.

 

placeholder

Inside

regio Brugge

MEER INFO OVER DIT BEDRIJF

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!