Dot Interieur werd ingeschakeld om deze leefruimte volledig te transformeren op maat van de klant. De eigenaars zijn fervente reizers en hadden graag hun reissouvenirs geëtaleerd gezien in een mooie wandkast, maar hadden tegelijk ook nood aan meer bergruimte. Deze etnische woonkamer is het resultaat. Kijk even mee binnen.

 

Wandkast voor meer bergruimte

Deze lange wandkast was dé oplossing voor het creëren van bergruimte. Ze beschikt over een barkast en binnenlades voor bestek en servies. Bureaumateriaal, een printer en nog zo veel meer kan er in opgeborgen worden. Ook de voorziene bureautablet in hetzelfde materiaal als de nissen maakt de wandkast extra handig en mooi.

wandkast met ingewerkte bureau © Dot Interior

 

 

Souvenirs in etnisch interieur

Het etaleren van de souvenirs gebeurt in nissen in dezelfde tint als de bestaande parket, die overigens ook opgeschuurd werd. Elke nis wordt ook apart verlicht door een subtiel spotje.

reissouvenirs etaleren in nis © Dot Interior

 

De etnische stijl is verder vertegenwoordigd dan enkel de wandkast. Alle meubelstukken en accesoires met een wereldse toets zijn meer dan welkom in dit interieur.

exotische meubels in interieur © Dot Interior

 

 

Pasteltinten in Meubels

Qua kleur en materiaal zag de klant graag natuurlijke pasteltinten, zo werd er af en toe met speels gekleurde vlakken gewerkt op de wandkast. Verder werd alles zo veel mogelijk in wit gehouden om de focus op de kasten en het parket te bewaren.

pasteltinten wandkast © Dot Interior

 

Zwart breekt een geheel. Daarom kan je deze kleur terugvinden in enkele zwarte meubelstukken zoals de haard en de nis ernaast voor houtblokken.

interieur zwarte tinten © Dot Interior

 

 

verplaatsbare Lichtpunten

Omdat het moeilijk was om de bestaande lichtpunten te verplaatsen, werd er gebruik gemaakt van opbouwrails. Deze zijn praktisch omdat alle lichtpunten kunnen verplaatst worden op de rails en bovendien passen ze mooi binnen het geheel van de ruimte.

lichtpunten in leefruimte © Dot Interior

 

Door te luisteren naar de wensen van de bouwheer, en deze te vertalen in een creatief ontwerp is Dot Interieur erin geslaagd om een leefruimte te creëren die zowel persoonlijk als zeer functioneel is.

leefruimte souvenirs etaleren en opbergruimte © Dot Interior

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!