Aluminium bijgebouw in het groen

Aluminium bijgebouw in het groen

Dit moderne en inspirerend bijgebouw midden in het groen is een project van cc-studio. Deze Nederlandse architecten ontwierpen een aluminium bijgebouw met een binnenafwerking in hout.

 

Bijgebouw in het groen
© John Lewis Marshall


Dit bijgebouw te midden van groene weelde, ziet er uitnodigend uit. Een aparte plek midden in de natuur, om even te ontsnappen aan de drukte. De buitenstructuur is afgewerkt met aluminium. Door de groene kleur van de buitenstructuur lijkt het gebouw een prima onderdeel van de natuurrijke omgeving.

 

bijgebouw met hout


Het interieur straalt warmte uit. Wanden, plafond, vloer en accessoires zijn afgewerkt in hout. Dat zorgt voor eenheid en rust.  Die warme sfeer wordt benadrukt door de kachel in gietijzer, die in het centrum van de ruimte staat.
 

Bijgebouw natuur
© John Lewis Marshall


Warm en gezellig betekent niet noodzakelijk ouderswets en wollig. Het gebruik van houten panelen over de gehele ruimte, zorgt voor een strakke, maar eenvoudige look. Dat maakt de ruimte overzichtelijk.  Hier bevindt zich alles wat je nodig hebt om even tot rust te komen. Een kleine keuken, ingebouwde kasten, een slaapplek, een kachel en een tafel om rustig wat te lezen.

 

houten keuken bijgebouw
© John Lewis Marshall


In de winter zit je gezellig binnen. In de zomer trek je de schuifdeuren open en laat je het zonlicht binnen. De grote ramen in de deuren zorgen voor natuurlijke lichtinval. De tuin is binnen handbereik. De vloer bestaat uit geverfde OSB-platen. De oker-oranje kleur past perfect bij de rest van het interieur. Enerzijds kan je hier alleen zitten om te ontsnappen aan de drukte. Anderzijds is dit ook de ideale plek om een gezellig avondje met vrienden door te brengen.

 

natuur-bijgebouw
© John Lewis Marshall


Het contact met de natuur kan niet groter zijn. De grote raampartijen en de schuifdeuren maken rechtstreekse verbinding met de groene weelde.

 

bijgebouw in het groen
© John Lewis Marshall


Dit bijgebouw is volledig in evenwicht met de groene omgeving. Het lijkt wel een onderdeel van de omliggende natuur. Hier onstress je en laad je de batterijen op om er weer helemaal tegenaan te kunnen.
 

groene aluminium bijgebouw
© John Lewis Marshall


 

Lees ook
Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Inrichting Lego Kantoor – Denemarken Inrichting Lego Kantoor – Denemarken Moderne vrijstaande woning met schuin dak Moderne vrijstaande woning met schuin dak Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Zolder appartement met mezzanine Zolder appartement met mezzanine Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Inrichting van bank- en verzekeringskantoor Appartement met wit interieur Appartement met wit interieur Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Design appartement in Knokke Design appartement in Knokke De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam Industrieel appartement met open zwarte keuken Industrieel appartement met open zwarte keuken