Appartement met modern landelijk interieur

Appartement met modern landelijk interieur

Het appartement in Zweden heeft dezelfde kenmerken als een herenhuis. De hoge, open ruimtes zijn afgewerkt met sierlijk pleisterwerk, de dubbele deuren verbinden de verschillende ruimtes en geven klasse aan het geheel. Het modern, landelijk interieur maakt gebruik van natuurlijke materialen, zoals het parket dat doorloopt in alle ruimtes behalve de keuken. 

 

moderne, landelijke eetkamer met parket en wishbone chairs
Alvhem


De eetkamer loopt mooi over in de woonkamer door het gebruik van de houten parket die doorloopt. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval in dit ruime appartement. Het geheel wordt afgewerkt met designerstoelen van Hans Wegner. 

 

Keuken met zwart-wit vloer en houten kastjes
Alvhem


De landelijke keuken met de houten witte kastjes combineert klassieke met moderne alementen. In de keuken staat een moderne, ronde witte tafel op een damvloer. De grote ramen geven doorgang aan het balkon.

 

 

Woonkamer met pastelkleuren en open haard.
Alvhem


In de woonkamer wordt er gewerkt met pastelkleuren, een typisch voorbeeld van een scandinavisch interieur. De huiselijke sfeer wordt versterkt door de ronde open haard omringd met houtblokken.

 

Lees ook
Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur Moderne bungalow met overdekt terras Moderne bungalow met overdekt terras Witte loft in oude fabriek – Stockholm Witte loft in oude fabriek – Stockholm Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Moderne aanbouw met strakke originele twist Moderne aanbouw met strakke originele twist Inrichting vakantieverblijf LPM3 – Durbuy Inrichting vakantieverblijf LPM3 – Durbuy Landelijke loft in Waregem Landelijke loft in Waregem Totaalrenovatie oude villa – Oud-Heverlee Totaalrenovatie oude villa – Oud-Heverlee Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington