Appartement met moderne landelijke inrichting

Appartement met moderne landelijke inrichting

Dit appartement is een mooie illustratie van een moderne landelijke inrichting. Met zacht wit als meest aanwezige kleur en hier en daar een grijs of blauw accent krijgt de woning meteen een heel lichte uitstraling met zelfs een mediterrane toets.

 

modern landelijk appartement
Ardesia Design

 

Dit appartement werd onder handen genomen door de architecten van Ardesia Design. Ze kozen duidelijk voor een moderne landelijke inrichting. De woonkamer is een gezellige plek waar je tot rust kan komen. De strakke zetels en salontafel zorgen voor de hedendaagse toets. De lamp, de stoelen en het tapijt zorgen dan weer voor een klassiekere en landelijkere look.
 

eetkamer modern appartement
Ardesia Design

 

eetkamer landelijk appartement
Ardesia Design


De woonkamer gaat naadloos over in de eetkamer, waardoor er meteen een gevoel van ruimte ontstaat. De eenvoudige houten eettafel is een verlengstuk van de stijl van de woonkamer: simpel, maar toch hedendaags.
 

keuken modern appartement
Ardesia Design

 

moderne keuken
Ardesia Design

 

modern appartement keuken
Ardesia Design


In de keuken is wit opnieuw de overheersende kleur. In deze ruimte heerst een landelijke, zelfs mediterrane sfeer. Het wit, het gebogen deurgat en de azuurblauwe vloer zorgen voor deze zuiderse tint in dit appartement.

 

slaapkamer modern appartement
Ardesia Design

 

badkamer modern appartement
Ardesia Design

 

appartement badkamer
Ardesia Design

 

badkamer modern appartement
Ardesia Design


In de slaap- en badkamer behouden de architecten dezelfde accenten: wit met hier en daar wat grijs of blauw. In de ensuite badkamer is de douchewand afgewerkt met betonstuc, waarvan de grijze kleur perfect past bij de rest van de afwerking.

 

Lees ook
Sfeervol appartement met pastelkleuren Sfeervol appartement met pastelkleuren Minimalistische prefab woning midden in het groen Minimalistische prefab woning midden in het groen Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken Moderne vrijstaande woning met schuin dak Moderne vrijstaande woning met schuin dak Imposante trappenhal met boekenkast op maat Imposante trappenhal met boekenkast op maat Woonboot met verrassend modern interieur Woonboot met verrassend modern interieur Strakke penthouse in hartje Istanbul Strakke penthouse in hartje Istanbul Moderne aanbouw met plat dak Moderne aanbouw met plat dak Inrichting dakappartement Inrichting dakappartement Moderne rijwoning in Barcelona Moderne rijwoning in Barcelona Pure C Restaurant – Sergio Herman Pure C Restaurant – Sergio Herman Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam Kindvriendelijk vakantiehuis in het hartje van Amsterdam