Appartement met moderne landelijke inrichting

Appartement met moderne landelijke inrichting

Dit appartement is een mooie illustratie van een moderne landelijke inrichting. Met zacht wit als meest aanwezige kleur en hier en daar een grijs of blauw accent krijgt de woning meteen een heel lichte uitstraling met zelfs een mediterrane toets.

 

modern landelijk appartement
Ardesia Design

 

Dit appartement werd onder handen genomen door de architecten van Ardesia Design. Ze kozen duidelijk voor een moderne landelijke inrichting. De woonkamer is een gezellige plek waar je tot rust kan komen. De strakke zetels en salontafel zorgen voor de hedendaagse toets. De lamp, de stoelen en het tapijt zorgen dan weer voor een klassiekere en landelijkere look.
 

eetkamer modern appartement
Ardesia Design

 

eetkamer landelijk appartement
Ardesia Design


De woonkamer gaat naadloos over in de eetkamer, waardoor er meteen een gevoel van ruimte ontstaat. De eenvoudige houten eettafel is een verlengstuk van de stijl van de woonkamer: simpel, maar toch hedendaags.
 

keuken modern appartement
Ardesia Design

 

moderne keuken
Ardesia Design

 

modern appartement keuken
Ardesia Design


In de keuken is wit opnieuw de overheersende kleur. In deze ruimte heerst een landelijke, zelfs mediterrane sfeer. Het wit, het gebogen deurgat en de azuurblauwe vloer zorgen voor deze zuiderse tint in dit appartement.

 

slaapkamer modern appartement
Ardesia Design

 

badkamer modern appartement
Ardesia Design

 

appartement badkamer
Ardesia Design

 

badkamer modern appartement
Ardesia Design


In de slaap- en badkamer behouden de architecten dezelfde accenten: wit met hier en daar wat grijs of blauw. In de ensuite badkamer is de douchewand afgewerkt met betonstuc, waarvan de grijze kleur perfect past bij de rest van de afwerking.

 

Lees ook
Minimalistische prefab woning midden in het groen Minimalistische prefab woning midden in het groen De speelse kantoren van Coolblue – Rotterdam De speelse kantoren van Coolblue – Rotterdam Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Woonboot met verrassend modern interieur Woonboot met verrassend modern interieur Atelier op zolder Atelier op zolder Strak landelijk interieur met kleuraccenten Strak landelijk interieur met kleuraccenten Inrichting dakappartement Inrichting dakappartement Hoofdkantoor Cisco-Meraki (San Francisco) Hoofdkantoor Cisco-Meraki (San Francisco) Woning met atelier en werkruimte – Eindhoven Woning met atelier en werkruimte – Eindhoven Herenwoning met modern interieur en open zwevende trap Herenwoning met modern interieur en open zwevende trap Red Bull Office Londen Red Bull Office Londen Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel