Appartement met moderne landelijke inrichting

Appartement met moderne landelijke inrichting

Dit appartement is een mooie illustratie van een moderne landelijke inrichting. Met zacht wit als meest aanwezige kleur en hier en daar een grijs of blauw accent krijgt de woning meteen een heel lichte uitstraling met zelfs een mediterrane toets.

 

modern landelijk appartement
Ardesia Design

 

Dit appartement werd onder handen genomen door de architecten van Ardesia Design. Ze kozen duidelijk voor een moderne landelijke inrichting. De woonkamer is een gezellige plek waar je tot rust kan komen. De strakke zetels en salontafel zorgen voor de hedendaagse toets. De lamp, de stoelen en het tapijt zorgen dan weer voor een klassiekere en landelijkere look.
 

eetkamer modern appartement
Ardesia Design

 

eetkamer landelijk appartement
Ardesia Design


De woonkamer gaat naadloos over in de eetkamer, waardoor er meteen een gevoel van ruimte ontstaat. De eenvoudige houten eettafel is een verlengstuk van de stijl van de woonkamer: simpel, maar toch hedendaags.
 

keuken modern appartement
Ardesia Design

 

moderne keuken
Ardesia Design

 

modern appartement keuken
Ardesia Design


In de keuken is wit opnieuw de overheersende kleur. In deze ruimte heerst een landelijke, zelfs mediterrane sfeer. Het wit, het gebogen deurgat en de azuurblauwe vloer zorgen voor deze zuiderse tint in dit appartement.

 

slaapkamer modern appartement
Ardesia Design

 

badkamer modern appartement
Ardesia Design

 

appartement badkamer
Ardesia Design

 

badkamer modern appartement
Ardesia Design


In de slaap- en badkamer behouden de architecten dezelfde accenten: wit met hier en daar wat grijs of blauw. In de ensuite badkamer is de douchewand afgewerkt met betonstuc, waarvan de grijze kleur perfect past bij de rest van de afwerking.

 

Lees ook
Oud schoolgebouw omgebouwd tot moderne woningen Oud schoolgebouw omgebouwd tot moderne woningen Gerenoveerde retro villa te Houthalen Gerenoveerde retro villa te Houthalen Moderne aanbouw in staal met mezzanine Moderne aanbouw in staal met mezzanine Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Design Penthouse in Antwerpen Design Penthouse in Antwerpen Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Inrichting dakappartement Inrichting dakappartement Café inrichting danscafé Steve's Café inrichting danscafé Steve's Herenwoning met modern interieur en open zwevende trap Herenwoning met modern interieur en open zwevende trap Opvallende box met zwarte OSB-platen in gerenoveerde boerderij Opvallende box met zwarte OSB-platen in gerenoveerde boerderij Binnenkijken: Zwart-wit studio Binnenkijken: Zwart-wit studio Hotel De Pits – Zolder Hotel De Pits – Zolder