Wit appartement met Scandinavische inrichting

Wit appartement met Scandinavische inrichting

In Zweden gaat de zon in het winterseizoen al om drie uur ’s middags onder. In het meest Noordelijkste deel van Zweden is er gedurende twee maanden zelfs helemaal geen daglicht. Het is dan ook geen wonder dat onze Scandinavische bovenburen houden van lichte interieurs. Daglicht is belangrijk voor de menselijke psyche en dat realiseren de bewoners van deze kleine studio in Göteborg zich ook. Dit appartement is slechts 50 vierkante meter groot maar oogt een stuk ruimer door de lichte kleuren en een slim gebruik van de ruimte.

 

Klein appartement - wit scandinavisch interieur
Alvhem

 

Witte inbouwkast - Scandinavisch interieur
Alvhem

 

Ruimte witte leefruimte - klein wonen
Alvhem

 

Witte houten boekenkast - appartement inrichten
Alvhem

 

Houten ronde tafel - eetkamer in wit interieur
Alvhem

 

Strakke witte keuken met speciale verlichting
Alvhem

 

De open keuken is is uitnodigend om in te verblijven en met opbergkasten die tot aan het plafond reiken, is de ruimte optimaal benut.

 

Wit scandinavisch interieur - inrichten appartement
Alvhem

 

Kleerkast met ladder - wit interieur
Alvhem

 

Een charmante houten ladder leidt naar een nog charmanter bescheiden bed.

 

Witte mezzanine
Alvhem

 

Wit interieur met vele ramen - lichte leefruimte
Alvhem

 

Strakke witte keuken - appartement met unieke details
Alvhem

 

Eetkamer met veel groen - appartement
Alvhem

 

Bureauruimte in wit appartement
Alvhem

 

Wit interieur - scandinavische woonkamer
Alvhem

 

Glazen bureau - scandinavisch interieur
Alvhem

 

 

Dakterras in hout
Alvhem

 

Plan scandinavisch appartement
Alvhem
Lees ook
Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Imposante loft met binnentuin – Spanje Imposante loft met binnentuin – Spanje Compacte woning met funky interieur Compacte woning met funky interieur Moderne villa in bosrijke omgeving – Vught Moderne villa in bosrijke omgeving – Vught Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Industriële loft met warme uitstraling Industriële loft met warme uitstraling Binnenkijken: Google Tel Aviv Binnenkijken: Google Tel Aviv Landelijke woning met strak interieur Landelijke woning met strak interieur Binnenkijken: Youtube Kantoor London Binnenkijken: Youtube Kantoor London Strak landelijk interieur met kleuraccenten Strak landelijk interieur met kleuraccenten Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Hip appartement met warm industrieel interieur Hip appartement met warm industrieel interieur