Appartement met wit interieur

Appartement met wit interieur

Het appartement op de derde verdieping is een toonbeeld van sereniteit door haar wit interieur. De oude, authentieke elementen van het gebouw zijn opgefleurd met hedendaagse elementen. De grote ruimtes worden overspoeld met natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen.

 

Modern appartement met wit interieur en kookeiland met marmer werkblad
Alvhem

 

De keuken en de woonkamer lopen mooi in elkaar over voornamelijk doordat de kleur wit de rode draad vormt. De blauwe zetel brengt een duidelijk kleuraccent aan in de leefruimte. De witte keuken straalt luxe uit dankzij het marmeren werkblad, het vrijstaande keukeneiland en de greeploze kasten. Het is een toonbeeld van een moderne keuken. 
 

Moderne keuken met marmeren werkblad en kookeiland
Alvhem

 

Marmeren badkamer met inloopdouche
Alvhem

 

Het luxueuze en strakke design van het appartement wordt doorgetrokken in de badkamer. Zowel de muren als de vloer zijn bekleed met marmer. Zelfs de lavabo werd vervaardigd uit wit marmer met zwarte nerven. 

 

Witte, romantische slaapkamer met blauwe accenten
Alvhem

 

Het simplistische, witte interieur maakt van de slaapkamers een oase van rust. Er wordt opnieuw gebruik gemaakt van een combinatie tussen oude en nieuwe materialen. De planken vloer staat in mooi contrast met de glazen deuren. 
 

Witte bureauruimte met inbouwspots en legplanken
Alvhem

 

De beschikbare ruimte wordt nuttig ingedeeld. De slaapkamer loopt over in zowel een bureau/zitruimte als in een ruime dressing. De keuze voor een wit interieur loopt eveneens door in deze kleinere ruimtes. Op die manier zit er een duidelijke rode lijn doorheen de inrichting van het moderne appartement met strak, wit interieur. 

 

Lees ook
Witte loft met vrijstaande volumes Witte loft met vrijstaande volumes Funky appartement met hip behang Funky appartement met hip behang Inrichting Lego Kantoor – Denemarken Inrichting Lego Kantoor – Denemarken Inrichting nieuwbouwwoning Inrichting nieuwbouwwoning Pure C Restaurant – Sergio Herman Pure C Restaurant – Sergio Herman Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Trendy loft met afgedankte materialen in Wabi Sabi stijl Trendy loft met afgedankte materialen in Wabi Sabi stijl Binnenkijken: Adobe Studio San Francisco Binnenkijken: Adobe Studio San Francisco Minimalistische prefab woning midden in het groen Minimalistische prefab woning midden in het groen Landelijke woning met strak interieur Landelijke woning met strak interieur Appartement met modern landelijk interieur Appartement met modern landelijk interieur Industriële Loft met originele plafond in beton Industriële Loft met originele plafond in beton