Appartement met wit interieur

Appartement met wit interieur

Het appartement op de derde verdieping is een toonbeeld van sereniteit door haar wit interieur. De oude, authentieke elementen van het gebouw zijn opgefleurd met hedendaagse elementen. De grote ruimtes worden overspoeld met natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen.

 

Modern appartement met wit interieur en kookeiland met marmer werkblad
Alvhem

 

De keuken en de woonkamer lopen mooi in elkaar over voornamelijk doordat de kleur wit de rode draad vormt. De blauwe zetel brengt een duidelijk kleuraccent aan in de leefruimte. De witte keuken straalt luxe uit dankzij het marmeren werkblad, het vrijstaande keukeneiland en de greeploze kasten. Het is een toonbeeld van een moderne keuken. 
 

Moderne keuken met marmeren werkblad en kookeiland
Alvhem

 

Marmeren badkamer met inloopdouche
Alvhem

 

Het luxueuze en strakke design van het appartement wordt doorgetrokken in de badkamer. Zowel de muren als de vloer zijn bekleed met marmer. Zelfs de lavabo werd vervaardigd uit wit marmer met zwarte nerven. 

 

Witte, romantische slaapkamer met blauwe accenten
Alvhem

 

Het simplistische, witte interieur maakt van de slaapkamers een oase van rust. Er wordt opnieuw gebruik gemaakt van een combinatie tussen oude en nieuwe materialen. De planken vloer staat in mooi contrast met de glazen deuren. 
 

Witte bureauruimte met inbouwspots en legplanken
Alvhem

 

De beschikbare ruimte wordt nuttig ingedeeld. De slaapkamer loopt over in zowel een bureau/zitruimte als in een ruime dressing. De keuze voor een wit interieur loopt eveneens door in deze kleinere ruimtes. Op die manier zit er een duidelijke rode lijn doorheen de inrichting van het moderne appartement met strak, wit interieur. 

 

Lees ook
Red Bull Office Londen Red Bull Office Londen Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Minimalistische inrichting – De Pinte Minimalistische inrichting – De Pinte Renovatie boerderij met moderne aanbouw Renovatie boerderij met moderne aanbouw Aluminium bijgebouw in het groen Aluminium bijgebouw in het groen Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte Landelijke woning met strak interieur Landelijke woning met strak interieur Binnenkijken: Google Tel Aviv Binnenkijken: Google Tel Aviv Hippe koffiebar met speels interieur Hippe koffiebar met speels interieur Trendy familie appartement in Vietnam Trendy familie appartement in Vietnam Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa Renovatie en herinrichting jaren ’60 villa