Charmante boerderij met moderne aanbouw

Charmante boerderij met moderne aanbouw

De charme van een typisch Nederlandse boerderij uit de jaren 50 combineren met een moderne aanbouw, dat is wat de architecten van Bureau Fraai realiseerden in het dorpje Aalten. Kijk mee hoe landelijk en modern perfect hand in hand kunnen gaan.

 

aanbouw boerderij
Wim Hanenberg

 

aanbouw schuur
Wim Hanenberg

 

titaniumzink
Wim Hanenberg

 

De bestaande schuur werd op een traditionele manier gebouwd: met bakstenen en klassieke dakpannen. Het contrast met de aanbouw kan moeilijk groter zijn. Deze is namelijk gemaakt uit zwart titaanzink met verborgen aluminium raamlijsten.

 

landelijke en moderne aanbouw
Wim Hanenberg

 

moderne aanbouw
Wim Hanenberg

 

De balken aan de binnenkant zijn een knipoog naar de oude Nederlandse boerderijen en zorgen ervoor dat de landelijke look behouden blijft. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Vooral de voorkant valt op: deze is bijna volledig uit glas vervaardigd.

 

boerderij aanbouw
Wim Hanenberg

 

keuken aanbouw
Wim Hanenberg

 

Het design binnenin is erg strak. De betonnen vloer en de witte pleistermuren zorgen voor een gevoel van ruimte. De architecten van Bureau Fraai lieten de keuken en eetplaats vlot in elkaar overlopen, waardoor deze aanbouw een erg eigentijdse toets krijgt.

 

Lees ook
Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Loft appartement met opvallend volume in OSB-platen Compact wonen met uitschuifbare meubels Compact wonen met uitschuifbare meubels Minimalistische prefab woning midden in het groen Minimalistische prefab woning midden in het groen Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Moderne villa in bosrijke omgeving – Vught Moderne villa in bosrijke omgeving – Vught Gerenoveerd herenhuis te Brugge Gerenoveerd herenhuis te Brugge Binnenkijken: Google kantoor in Amsterdam Binnenkijken: Google kantoor in Amsterdam Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Kleurrijk appartement met gepolierde betonvloer Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Badkamerrenovatie herenwoning Badkamerrenovatie herenwoning Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen