Charmante studio met verhoogd bed – Zweden

Charmante studio met verhoogd bed – Zweden

Deze charmante studio in Zweden heeft met zijn hoge plafonds en slechts 44 vierkante meter oppervlakte een zeer open en huiselijke uitstraling. Dat is mede te danken aan de rustieke, houten vloer en de bakstenen muur die de ruimte in tweeën deelt.

 

Woonkamer en eetkamer met rustieke houten vloer
Alvhem

 

Woonkamer en eetkamer gescheiden met halve bakstenen muur
Alvhem

 

Om de visuele scheiding tussen de keuken en de zitkamer nog duidelijker te maken heeft men ervoor gekozen om de keukenvloer een donkere uitstraling te geven. De donkere vloer biedt daarnaast een mooi contrast met de witte keuken.

 

Witte keuken met contrasterende houten vloer
Alvhem

 

Witte keuken - Scandinavische studio
Alvhem

 

Scandinavische studio - houten vloer
Alvhem

 

Inbouwkast - Scandinavische studio
Alvhem

 

Door de stenen muur is er ruimte voor een groot opbergmeubel waarin tevens de nodige keukenapparatuur is weggewerkt.

 

Witte studio met houten parketvloer
Alvhem

 

Praktische kleine inkomhal - houten parketvloer
Alvhem

 

Het knusse bed is via een houten trap bereikbaar. Aangezien een trapleuning ontbreekt is het ’s ochtends wel oppassen met uitstappen. Het opmaken van het bed zal eveneens enige vaardigheid vergen.

 

Mezzanine met houten trap aan verhoogd bed
Alvhem

 

Mini slaapkamer - mezzanine
Alvhem

 

Verhoogd bed
Alvhem

 

Uitzicht op spel van rode daken - studio
Alvhem

 

plan Scandinavische studio
Alvhem
Lees ook
Aluminium bijgebouw in het groen Aluminium bijgebouw in het groen Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Moderne aanbouw met verdieping Moderne aanbouw met verdieping Strakke woning met verrassend landelijk interieur Strakke woning met verrassend landelijk interieur Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Google kantoor Zürich Google kantoor Zürich Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken Moderne penthouse onder boogdak Moderne penthouse onder boogdak Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen Luxueus herenhuis in het hartje van Antwerpen Imposante trappenhal met boekenkast op maat Imposante trappenhal met boekenkast op maat Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Penthouse inrichting door Axel Vervoordt Penthouse inrichting door Axel Vervoordt