De speelse kantoren van Coolblue – Rotterdam

De speelse kantoren van Coolblue – Rotterdam

Dat een werkomgeving geen saaie bedoening mag zijn, daar staan ze volledig achter bij Coolblue, het Nederlandse bedrijf dat heel wat webshops beheert. Zo heeft hun kantoor in Rotterdam 18 themakamers, zoals de ballenbadkamer, de Pacman-zaal en de kattenkamer. Kijk even mee hoe een werkomgeving er anno 2016 kan uitzien.

 

Coolblue kantoor
 Emmely Van Mierlo

 

De werknemers kregen zelf veel inzeg voor de inrichting van hun nieuw kantoorgebouw. De creative director van het bedrijf, Joost Bakker, creëerde op basis van deze ideeën een speelse werkomgeving waarin creativiteit alle ruimte krijgt.

 

Coolblue Donkey Kong
 Emmely Van Mierlo

 

Coolblue Pacman
 Emmely Van Mierlo

 

Coolblue Super Mario
 Emmely Van Mierlo

 

Als er nostalgische gamers bij het personeel van Coolblue zijn, vinden ze zeker wel een leuke vergaderzaal in de kantoren. Zo zijn er lokalen geïnspireerd op klassiekers zoals Donkey Kong, Pacman en Super Mario.

 

Coolblue ballenbad
 Emmely Van Mierlo

 

Coolblue katten
 Emmely Van Mierlo

 

Ook de speelvogels en de kattenliefhebbers zullen zich ongetwijfeld thuis voelen op deze werkplek. Er is zowaar een zaal volledig ingericht als een ballenbad en er is ook een kamer vol kattenfoto’s en zelfs een krabpaal.

 

kantoor Coolblue
 Emmely Van Mierlo

 

Coolblue kampvuurkamer
 Emmely Van Mierlo

 

Elke ruimte heeft een eigen sfeer en zo ontstaat een leuke mengelmoes van thema’s en stijlen. Ongetwijfeld heeft elke werknemer van Coolblue wel zijn lievelingsruimte!

 

FOTOGALERIJ

Lees ook
20 inspirerende landelijke keukens – fotospecial 20 inspirerende landelijke keukens – fotospecial Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Binnenkijken: Google Tel Aviv Binnenkijken: Google Tel Aviv Trendy loft met afgedankte materialen in Wabi Sabi stijl Trendy loft met afgedankte materialen in Wabi Sabi stijl Strak landelijk interieur met kleuraccenten Strak landelijk interieur met kleuraccenten Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Moderne villa met multiplex accenten Moderne villa met multiplex accenten Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Zolder appartement met dakterras Zolder appartement met dakterras Gerenoveerd herenhuis te Brugge Gerenoveerd herenhuis te Brugge Moderne staalbouw met een industrieel interieur Moderne staalbouw met een industrieel interieur