Herbestemming oude drukkerij – Maison NW

Herbestemming oude drukkerij – Maison NW

Maison NW is een voormalige drukkerij die heringericht werd tot een niet alledaagse woning en werkstudio van interieurarchitecte Nathalie Wolberg. Het interieur zit vol boeiende verrassingen en originele ideeën die de creativiteit van de artiesten zeker aanwakkert.


 

interieur Maison NW – Het woongedeelte
 

design interieur lounge
Nathalie Wolberg

 

Eén van de opvallendste eyecatchers in ‘Maison NW’ is ongetwijfeld het grote hangnet tussen de boven- en benedenverdieping. De opening voorziet nog steeds ruimtegevoel en lichtspreiding zoals bij een traditionele vide maar doet nu ook nog eens dienst als loungy zitruimte. Een innovatief idee dat makkelijk toegepast kan worden in elke woning.

 

moduleerbaar interieur
Nathalie Wolberg

 

design keukeninrichting
design badkamerinrichting


Het woongedeelte is ingericht als een open loft. De badkamer en keuken grenzen aan de woonkamer en worden visueel gescheiden door verrolbare zetels.

 

slaapkamer maison NW
Nathalie Wolberg

 

 

 

 

Maison NW – De werkplek
 

Lounge ruimte herbestemming drukkerij
Nathalie Wolberg

 

De werkplek en het woongedeelte vloeien naadloos samen in dit design interieur. Organische vormen breken het minimalistische gevoel en geven een vrolijke indruk. De kleurrijke verlichting kan ook makkelijk aangepast worden om verschillende sferen op te roepen naargelang privé of professioneel gebruik.

 

vergaderzaal
Nathalie Wolberg

 

 

 

Circulatie en trappen
 

zwevende trap
Nathalie Wolberg

 

Bij de inrichting van dit project werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de trappen. Elke trap brengt andere emoties naar boven en werd op verschillende manieren geconstrueerd.

 

speciale trap
Nathalie Wolberg

 

Meer informatie over project Maison NW

Architecte:
Nathalie Wolberg

Website Nathalie Wolberg:
http://www.nathaliewolberg.com

Locatie:
Saint-Ouen – Parijs

Fotografie:
G. Le Boulicault, E. Pierrot, P. Dürr

Bron:
Archinect
 

Lees ook
Moderne woning met houten gevel en bepleistering Moderne woning met houten gevel en bepleistering Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Tijdloos luxe appartement met design meubels Tijdloos luxe appartement met design meubels Google hoofdkwartier Londen Google hoofdkwartier Londen Hotel De Pits – Zolder Hotel De Pits – Zolder Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Landelijke loft in nieuwbouw woning Landelijke loft in nieuwbouw woning Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Renovatie klassieke villa uit 1911 – Zottegem Renovatie woning uit de jaren ’30 Renovatie woning uit de jaren ’30 Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Loft woning met trap in living Loft woning met trap in living