Hip appartement met warm industrieel interieur

Hip appartement met warm industrieel interieur

Bij een typisch Scandinavisch interieur denk je vast eerst aan lichte kleuren, natuurlijke (houten) materialen en veel daglicht. En alhoewel deze elementen ook in dit appartement in Rusland terug te vinden zijn, is het zeker geen standaard Scandinavisch interieur. De Russische architect (Denis Krasikov) heeft namelijk een aantal industriële elementen toegevoegd waardoor dit appartement een uniek karakter heeft gekregen.

 

industrieel warm interieur
Denis Krasikov

 

scandinavisch wit appartement
Denis Krasikov

 

De niet mis te verstane spreuken in reuze letters, zorgen voor de persoonlijke touch. ‘No negative bullshit’ in deze woning. Voor de wat minder optimistisch, gestemde gasten van dit appartement is het in ieder geval duidelijk waar hier de grenzen liggen.

 

inbouwkast met spiegel
Denis Krasikov

 

lange gordijnen voor radiatoren
Denis Krasikov

 

De kleuren grijs en wit domineren de woning maar door de aanwezigheid van de houten vloer en door slim gebruik te maken van andere complementaire kleuren, voelt het appartement toch  huiselijk aan.

 

visgraat parket
Denis Krasikov

 

rvs keuken in industrieel appartement
Denis Krasikov

 

De open keuken is het hart van de woning waaromheen de meeste sociale activiteiten plaatsvinden. De keukenapparatuur, het werkblad en de kasten zijn gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Een blackboard, dat over de gehele lengte is aangebracht, maakt het allemaal wat persoonlijker.

 

placeholder
Denis Krasikov

 

hemelbed vierkant
Denis Krasikov

 

badkamer met meubel op maat
Denis Krasikov

 

De badkamer springt eruit door zijn bijzondere vloer met honingraatmotief dat doorloopt op de wanden.  Ook de spiegel boven de wastafel is een kunstwerk op zich.

 

kleine badkamer met vrijstaand bad
Denis Krasikov

 

Lees ook
Binnenkijken: Google Tel Aviv Binnenkijken: Google Tel Aviv Binnenkijken: Appartement met verticale tuin Binnenkijken: Appartement met verticale tuin Trendy familie appartement in Vietnam Trendy familie appartement in Vietnam Witte loft met vrijstaande volumes Witte loft met vrijstaande volumes Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Moderne bungalow met overdekt terras Moderne bungalow met overdekt terras Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Hipster appartement in Madrid Hipster appartement in Madrid Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Renovatie bungalow met tijdloze look Renovatie bungalow met tijdloze look Renovatie met moderne aanbouw in glas Renovatie met moderne aanbouw in glas