Hippe koffiebar met speels interieur

Hippe koffiebar met speels interieur

Deze Poolse koffiebar met hip interieur is zowel een zegen voor interieurminnende ouders als voor kleine kinderen.
 

Design verlichting in koffiebar
28 Form


De interieurarchitecten van 28 Form kregen de opdracht om een koffiebar te ontwerpen dat zowel hippe singles als jonge ouders met kinderen aanspreekt. Het resultaat is een bonte creatie van natuurlijke en kindvriendelijke materialen met speelse kleuren.
 

houten plafond in koffiebar
© 28 Form


Ouders bestellen koffie, terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De muur is afgewerkt met krijtbordverf. Het is een aankondigingsbord voor koffiesuggesties, maar ook een creatieve tekenwand voor kinderen.

 

interieur koffiebar
28 Form


De meubels zijn stijlvol, maar ogen niet te druk. Voor kleine baby’s is er een speciale speelruimte voorzien.
 

koffiebar met kindvriendelijk interieur
28 Form


De wanden zijn afgewerkt met houten panelen. Dit geeft het interieur een warme uitstraling. De wanddecoratie bestaat uit stoffen geometrische figuren in verschillende vrolijke kleuren. Dit geeft de inrichting een speels karakter.
 

koffiebar met kriijtbord
© 28 Form


De 1e verdieping is nog kindvriendelijker. Een speelhuis, knutseltafel en krijtmuur maken dit een plek waar jonge kinderen zich helemaal in kunnen terugvinden. Aan stijl ontbreekt het deze ruimte niet. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval. De zitstoelen zijn allen van bekende designers uit de jaren ’60. Zo mochten ook de Panton stoelen niet ontbreken.
 

koffiebar met strak interieur
© 28 Form


De wanden zijn wit geverfd, wat het ruimtelijk effect van de bar ten goede komt.
 

koffiebar met modern interieur
© 28 Form


De speelruimte voor baby’s is van binnen afgewerkt met een stootvrije stof om ongelukken te vermijden. De design verlichting is geplaatst op verschillende hoogtes om het visueel interessant te maken.
 

speelhoek voor kinderen in koffiebar
© 28 Form
Lees ook
Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Moderne woning met zadeldak (Toronto) Moderne woning met zadeldak (Toronto) Wit appartement met Scandinavische inrichting Wit appartement met Scandinavische inrichting Binnenkijken: Google Tel Aviv Binnenkijken: Google Tel Aviv Landelijke loft in nieuwbouw woning Landelijke loft in nieuwbouw woning Moderne aanbouw in staal met mezzanine Moderne aanbouw in staal met mezzanine Red Bull Office Londen Red Bull Office Londen Google kantoor Zürich Google kantoor Zürich Moderne bungalow renovatie met binnentuin Moderne bungalow renovatie met binnentuin Sfeervol appartement met pastelkleuren Sfeervol appartement met pastelkleuren Mister Grill – Sint-Andries Mister Grill – Sint-Andries Binnenkijken bij Tommy Hilfiger Binnenkijken bij Tommy Hilfiger