Industrieel appartement met open zwarte keuken

Industrieel appartement met open zwarte keuken

Een oude fabriek werd omgebouwd tot een kleurrijke loft door Cloud Studios. De speelse en tegelijkertijd artistieke inrichting zorgt voor een aangename sfeer in dit ruimte appartement. Het industrieel karakter vloeit voort uit het gebruik van betonnen plafonds, stalen ramen en zichtbare pijpen. 

 

Industrieel interieur - witte loft met kleurrijke accenten
Cloud Studios


De open keuken die overvloeit in de woonkamer baadt in natuurlijk daglicht door de grote raampartijen. Het resultaat is een heldere woonst met een uniek karakter. De hoge plafonds en houten vloer brengen sfeer in de leefruimte. 

 

Zwarte open keuken in industrieel appartement
Cloud Studios

 

Industrieel wit appartement met zwarte keuken
Cloud Studios


De zwarte keuken met inox werkblad past perfect in het industrieel interieur. 

 

Witte stalen trap in combinatie met houten vloeren
Cloud Studios


De witte stalen trap staat niet alleen in mooi contrast met de houten vloer. Het draagt ook bij aan de heldere en industriële sfeer van de loft. 

 

Zwarte stalen ramen in wit appartement
Cloud Studios

 

Witte, romantische slaapkamer met houten vloer
Cloud Studios


In de slaapkamer primeert de rust. Hiervoor werkten de designers met allerlei wittinten, beige en lieten ze alle overbodige meubels achterwege. 

 

Lees ook
Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Woning met atelier en werkruimte – Eindhoven Woning met atelier en werkruimte – Eindhoven Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Binnenkijken: Youtube Kantoor London Binnenkijken: Youtube Kantoor London Appartement met wit interieur Appartement met wit interieur Moderne vrijstaande woning met schuin dak Moderne vrijstaande woning met schuin dak Moderne bungalow met overdekt terras Moderne bungalow met overdekt terras Aanbouw moderne woning met rieten dak Aanbouw moderne woning met rieten dak Moderne rijwoning met verrassende binnentuin Moderne rijwoning met verrassende binnentuin Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Minimalistische inrichting – De Pinte Minimalistische inrichting – De Pinte